Golddachs Aloe Vera сапун за бръснене в кутия

Golddachs Aloe Vera сапун за бръснене в кутия
Golddachs Aloe Vera сапун за бръснене в кутия
60 гр.

Код: GLD00108 | Този продукт не е в наличност

Описание Golddachs Aloe Vera
Характеристика

Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът не може да липсва във вашия козметичен несесер.

Характеристики:

  • създава богата пяна
  • позволява лесно бръснене
  • лесно плъзгане на самобръсначката по кожата

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.

Характеристика

Консистенция
сапун
Активни вещества
алое вера

За марката Golddachs

Немската марка Golddachs предлага първокласни продукти за мокро бръснене, които ще задоволят и най-взискателния мъж. Модерен дизайн, функционалност и качествени материали са характерни за продуктите на Golddachs. Асортиментът на марката включва широка гама различни стилни комплекти за бръснене, съдържащи всичко, от което се нуждаете за идеално бръснене.

Уникалната рецепта на сапуна за бръснене Golddachs създава изключително плътна и кремообразна пяна, която в комбинация с четката с косми от козина на язовец и бръсначите от немска стомана гарантират особено съвършено и дълготрайно бръснене без раздразнения. Асортиментът на Golddachs включва също козметика за поддържане на брадата и мустаците. С продуктите Golddachs вашето дневно бръснене и грижа за брадата се превръщат в приятна уелнес процедура.

Оценка Golddachs Aloe Vera