Chanel Coco Mademoiselle Intense подаръчен комплект за жени

Chanel Coco Mademoiselle Intense подаръчен комплект за жени
Chanel Coco Mademoiselle Intense подаръчен комплект за жени

Код: CHA10143 | Този продукт не е в наличност

Coco Mademoiselle Intense парфюмна вода 35 мл. + Rouge Coco Flash #91 Bohème хидратиращ гланц за устни 3 гр.

Описание Chanel Coco Mademoiselle Intense
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Chanel Coco Mademoiselle Intense, поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • луксозна изработка
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • луксозен аромат за претенциозните

Комплектът съдържа:

  • Coco Mademoiselle Intense парфюмна вода 35 мл.
  • Rouge Coco Flash #91 Bohème хидратиращ гланц за устни 3 гр.

Състав

Вид аромат
Ориенталски, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Chanel

Основателката на марката Chanel, наричана „Кралица на модата“, Gabrielle Bonheur Chanel (Габриел Боньор Шанел), е родена през 1883 год. в градчето Сомюр в западна Франция. Тя завладява света на модата от Париж с прогресивния дизайн на своите костюми с панталони и поли.

Coco Chanel (Коко Шанел) започва като певица в бар, откъдето и получава своя псевдоним. Още през 1912 год. тя отваря своя първи салон и скоро става известна модeн дизайнер. В средата на 20-ти век тя определя тенденциите на висшата мода и марката Chanel се носи от знаменитости като Жаклин Кенеди и Грейс Кели.

Не след дълго Г. Б. Шанел разширява своя интерес и в областта на козметиката и парфюмерията. Първият парфюм Chanel е лансиран на пазара още през 1921 год. и това е легендарният Chanel N° 5, който е един от най-известните и най-продаваните аромати въобще. Днес спокойно можем да назовем като култови уханията Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport и Chanel Gabrielle.

Оценка Chanel Coco Mademoiselle Intense