Carolina Herrera 212 NYC Men

део-стик за мъже 75 мл.

Carolina Herrera 212 NYC Men део-стик за мъже 75 мл.
Carolina Herrera 212 NYC Men део-стик за мъже 75 мл.
Carolina Herrera 212 NYC Men део-стик за мъже 75 мл.
део-стик за мъже 75 мл.
34,40лв.

Код: CHR0010 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Купете произволен продукт на марката Carolina Herrera на стойност минимум 70 лв. и като подарък ще получите стилна парти чаша.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък, 22.03.2019 г.
Carolina Herrera 212 NYC Men
део-стик за мъже 75 мл. | 34,40лв.

Информация за парфюма Carolina Herrera 212 NYC Men

Парфюмираният део-стик Carolina Herrera 212 NYC Men прекрасно допълва аромата от същата колекция. Твърдият дезодорант ефективно предотвратява неприятното потене, грижи се за чувствителната кожа на подмишниците, оставяйки ги ароматизирани за дълги часове.

Състав

база
карамфил, сандалово дърво
глава
лимон, пипер, портокалов цвят
сърце
гардения, джинджифил, минерали, озон

За марката Carolina Herrera

„Нося отговорност за съвременната жена – отговорност да се чувства уверена, модерна и най-вече красива.“ Думите на венецуелската модна дизайнерка Каролина Ерера се отразяват в идеите на марката, на която през 1980 година вдъхва живот и предоставя своето име.

Повлияна от международната култура и мода, Каролина Ерера се отличава с изключително личен стил още от самото начало. Вдъхновена от идеите на Диана Вриланд, легендарната модна редакторка на Vogue, дебютира със своя колекция в Метрополитън Клуб в Ню Йорк и получава признание от критиците. Скоро започва да облича Жаклин и Каролайн Кенеди, Лора Буш, а по-късно и Мишел Обама.

В света на ароматите марката успешно пробива през 1988 година и представя първия парфюм Carolina Herrera. По-късно обществеността е изумена от колекцията на Carolina Herrera 212, която взима името си от обичания Манхатън, както и от парфюмната вода Carolina Herrera Good Girl. И тя, както други аромати и марка като цяло, са символ на лукс, елегантност и непреходност.

Оценка Carolina Herrera 212 NYC Men

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!