Bottega Veneta Illusione тоалетна вода за мъже

1×
Bottega Veneta Illusione тоалетна вода за мъже
Bottega Veneta Illusione тоалетна вода за мъже
Безплатна доставка
50 мл.
145,00лв.

Код: BTT00439 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 15.04.2021 г.
Еконт
четвъртък 15.04.2021 г.

Описание Bottega Veneta Illusione
Състав

Удължете опияняващия момент между деня и нощта. На границата между реалното и съня се появява мъжката тоалетна вода Bottega Veneta Illusione, която ще ви пренесе на шезлонг до басейна в италианска вила. Само вие, сиеста и топъл летен бриз.

  • дървесен аромат с цитрусови поднотки
  • за елегантния и стилен мъж
  • дует с дамската парфюмна вода Illusione

Съставки на аромата
Горчив портокал, рамо до рамо със свеж лимон, смело отварят чувствената игра на тази цитрусово-дървесна композиция. След това започват да се проявяват дървесните нотки на кедър и ела, като създават комбинация, която се влива в изцяло мъжественото сърце на тоалетната вода. В основата на аромата се усещат топъл тонка боб и деликатно опушен ветивер.

История на аромата
На фона на аромата Bottega Veneta Illusione се прожектира история от слънчева Италия. Уханието извиква моменти, в които времето спира да тече. Играта със слънцето се отразява и в дизайна на самия флакон, когато лъчите преминават през стените от дебело стъкло, за да създадат визуален спектакъл. Капакът със сложна текстура е само черешката на тортата на този уникален аромат.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
лимон, горчив портокал
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ела, Кедрово дърво
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
зърна от тонка, ветивер
Вид аромат
Дървесни

За марката Bottega Veneta

Италианската марка Bottega Veneta е прославена с традиционната занаятчийска изработка на продукти от ръчно преплетена кожа. От своето основаване през 1966 год. тя въвежда нов стандарт за лукс и почти половин век по-късно предлага своя първи аромат. Парфюмите Bottega Veneta са непреходни и предназначени за изключителни жени и смели мъже. Отличават се с най-ценните и най-фини съставки от цял свят, които създават дълготрайно впечатление. Дизайнът на флаконите следва традициите на венецианското стъкло, неговата вечна красота и изкусна семплост.

Bottega Veneta комбинира изпипана занаятчийска изработка с усъвършенствани иновации и гарантира, че всеки продукт е не само красив, но и съвършено функционален. Естетиката на Bottega Veneta е изискана, чувствена и изключително лична. Марката почита индивидуалността, позволява на притежателя да разкрие своята вътрешна сила и увереност. Тя привлича всички, умеещи да оценят уникалната, луксозна и изтънчена италианска мода.

Оценка Bottega Veneta Illusione1