Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur релаксираща сол за вана

Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur релаксираща сол за вана
Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur релаксираща сол за вана
1200 гр.

Код: MDB0235 | Този продукт не е в наличност

Описание Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur
Характеристика

Солите за вана Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur създават спокойствие и релаксация при ежедневното рутинно къпане.

Характеристики:

  • регенерира кожата
  • подсилва защитната функция на кожата
  • ухае приятно

Начин на употреба:
Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори.

Характеристика

Тип кожа
за всички типове кожа

За марката Bohemia Gifts & Cosmetics

Зарадвайте своите близки с луксозните подаръчни комплекти или самостоятелните продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics! Оригиналните продукти от чешки производител имат дългогодишна традиция и са много популярни! Уникалната козметика Bohemia Gifts & Cosmetics е произведена по традиционни изпитани рецепти.

Ексклузивни душ-гелове, шампоани, пяни за вана и ръчно изработени сапуни, съдържащи чисти билкови и плодови екстракти. Тези натурални екстракти имат грижовни и хидратиращи ефекти, освежават кожата и оставят приятно усещане върху кожата на тялото.

Козметиката на Bohemia Gifts & Cosmetics освен това има и омагьосващ аромат, който ще отпусне мислите ви и ще ви накара да се чувствате комфортно. Със сигурност ще оцените и красивите опаковки на продуктите, които изглеждат отлично и представително.

Асортиментът на чешката марка Bohemia Gifts & Cosmetics обхваща не само козметика за мъже и жени, но също така и за деца. Сред предложенията впечатляващи продукти на Bohemia Gifts & Cosmetics със сигурност ше изберете и вие.

Оценка Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Natur