Blumarine Les Eaux Exuberantes Cheers on the Terrace тоалетна вода за жени

Blumarine Les Eaux Exuberantes  Cheers on the Terrace тоалетна вода за жени
Blumarine Les Eaux Exuberantes  Cheers on the Terrace тоалетна вода за жени
100 мл.

Код: BLU00212 | Този продукт не е в наличност

Описание Blumarine Les Eaux Exuberantes Cheers on the Terrace
Състав

Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската тоалетна вода Blumarine Les Eaux Exuberantes Cheers on the Terrace. Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка.

  • цветен аромат
  • плодов аромат
  • за жени с романтична душа
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цвете на личи, боровинка, грейпфрут, личи
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, пенливо вино, момина сълза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, мускус, Кедрово дърво
Вид аромат
Плодови, Цветни, Шипрови

За марката Blumarine

Blumarine е италианска модна марка,която фигурира в модните среди вече десетилетия наред.Марката е основана през 1977 г от модната дизайнерка Анна Молинари и съпругът й Джанпаоло Тарабини.Само за няколко години,марката постига невероятен престиж,който облича знаменитости по целия свят.През 1996 г.,Blumarine представя и колекция дамски парфюми,които имат свеж аромат и са изключително женствени.Главният дизайнер и основател на марката Анна Молинари,се отдава на многоцветните ухания и затова често е наричана "Кралица на розите".Цветните аромати  остават основна нотка на много парфюми на марката Blumarine,следователно може да очаквате романтичен и сладък аромат,който върви ръка за ръка с модата,елегантността и оригиналността.

Оценка Blumarine Les Eaux Exuberantes Cheers on the Terrace