Преминете към основното съдържание

Парфюмите Givenchy персонализиране на елегантността

4.03.2013 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Парфюмите Givenchy се разпознават, по тяхната невероятна елегантност и чувственост, която носят, като символ на пълната красота. Основател на марката е - Hubert de Givenchy, посветен на мотото си, което завещава и на марката си - да облечем всички жени на света. Това мото, определено подсказва, че за марката на преден план винаги са били жените, въпреки, че и мъжете не са забравени. За това свидетелстват редица редица ревюта, колекции аксесоари и разбира се парфюми!

История на Givenchy

Любовта към модата подтиква 17 годишния Frenchman Hubert de Givenchy да се премести в Париж, където той натрупва опит при много от важните Френски дизайнери. През 1952г той решава да спре да помага на другите и създава своя собствена марка. Първата си колекция Givenchy представя в своя апартамент в Park Monceau, като това домашно представление се превръща в сензация. Така започва историята на марката.

Givenchy in the film world

Съдбовна среща в живота на Hubert de Givenchy е срещата му с актрисата Audrey Hepburn, след което започва да прави дрехи за света на киното. В следващите години той, работи със много известни личности и звезди като дукесата на Windsor, Принцесата на Монако Grace Kelly и първата дама на САЩ Jacqueline Kennedy. През живота си Givenchy печели множество награди и дори е провъзгласен в рицарство.

Парфюма Givenchy

Парфюмите Givenchy са много изискани, оригинални и винаги предлагат нещо ново. Както и в модата, така и в сферата на ароматите символ на вдъхновение на марката ​Givenchy остават жените. Първият парфюм L'Interdit е представен през 1957 и веднага се превръща в бестселър. Сред най- популярните аромати на Живанши е женския аромат Hot Couture, създаден за дамите търсещи истинско качество и грация. Простата му но ефектна структура, превръща Hot Couture в парфюм, който може да устои на изпитанията на модните тенденции. Друг много популярен женски аромат е Ange Ou Demon, който е известен с игривият си дух и провокативност. Парфюма Givenchy Play е популярен и сред жените и сред мъжете, той помага да се избяга от ежедневното и символизира свободата и чистият ум. Лице на този аромат става популярния певец и секс символ Justin Timberlake.