AvonEncanto Charming тоалетна вода за жени

Avon Encanto Charming тоалетна вода за жени
Avon Encanto Charming тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
23,40лв.

Спестете 27%
50 мл.
16,90лв.

Код: AVO08399 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 26.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 26.10.2021 г.

Описание Avon Encanto Charming
Състав

Нова зависимост, от която няма да искате да се откажете, това е дамската тоалетна вода Avon Encanto Charming. Ще ви омагьоса от първото вдъхване и всеки следващ ден ще ви доказва, че определено заслужава мястото си на тоалетната ви масичка.

  • плодов аромат
  • сладък аромат
  • за романтична жена
  • за жени с романтична душа
  • аромат, подходящ за всекидневно носене

Състав

композиция
ананас, сандалово дърво, къпини
Вид аромат
Плодови

За марката Avon

Днес козметиката Avon е легенда в света на красотата. Вече повече от 125 години марката, която се интересува не само от женския чар, но и от самите жени, предлага продукти за грижа, декоративна козметика и парфюми Avon.

Началото на историята поставя през 1886 г. търговецът на книги Дейвид Макконел, който към всяка покупка добавял по един дребен ароматен подарък. Скоро обаче ароматите станали по-популярни от самите книги и той решил да основе собствена козметична фирма. Макконел вярвал в силата на личния контакт. Така се родила идеята за първата представителка на Avon, което пък давало на жените и възможност за финансова независимост. Неразделна част от личната продажба станал каталогът на Avon с предлаганата козметика.

Днес козметиката Avon също е онлайн, но не е загърбила традициите, от които е тръгнала. Изберете своя път и опитайте и вие марката, издържала проверката на годините. Тя може да се похвали например с грижата за лице Anew, продуктите за коса Advance Techniques, ексклузивната колекция Luxe, продуктите за грижа Planet Spa или детската серия Avon Baby.

 

Оценка Avon Encanto Charming