Annayake Radianceконцентрат за озаряване на лицето

Annayake Radiance концентрат за озаряване на лицето
Annayake Radiance концентрат за озаряване на лицето
20 мл.
61,90лв.

Код: ANN00227 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Поръчайте продукти за над 90 лв. и изберете перфектния си подарък от кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 14.07.2020 г.
Лично получаване
вторник 14.07.2020 г.

Описание на продукта Annayake Radiance
Характеристика

За да изглежда кожата ви отпочинала, вече нямате нужда от 8 часа сън. Концентратът за озаряване на кожата Annayake Radiance ще ви прости малките прегрешения, като придаде на кожата ви очарователно сияние, равностойно на такова след пълноценна почивка. Богатото съдържание прониква в кожата и видимо подмладява лицето. Само с няколко движения лицето ви изведнъж ще получи здрав вид.

Характеристики:

  • придава на бледата кожа необходимото сияние
  • видимо озарява лицето
  • подходящ за всекидневна грижа

Съставки:

  • Wu-zhu-yu – стимулира микроциркулацията на повърхността на кожата

Начин за нанасяне:
Смесете 2-3 капки концентрат с произволен крем от серията Annayake. Нанесете сместа в областта на лицето и шията. Използвайте при необходимост или интензивно за определен период от време. Не използвайте серума самостоятелно.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
озаряване
Кога да се нанася
дневен и нощен

За марката Annayake

Annayake, водеща японска марка за мода, козметика и не на последно място парфюми, споделяща със западния свят своя изискан японски подход към живота. Марката е придобила популярност по целия свят сред най-взискателните клиенти, поставящи акцент върху прецизността, финеса и оригиналността.

Марката Annayake е основана през 1988 година, но корените й датират от много по назад в миналото. Подходът на марката за развитието на всички продукти в действителност носи белезите на уважение към хилядолетната традиция на японската прецизност. В същото време Annayake винаги взема под внимание промените в начина на живот и очакванията на своите клиенти, и козметиката, парфюмите и другите продукти са перфектно съчетание на най-доброто от древната култура с най-новите тенденции и практики.

Първият парфюм Annayake е предложен на пазара през 2000 г. и днес асортиментът на марката включва две дузини уникални и съвършено съчетани аромати за мъже и жени. Над ароматните композиции, представляващи атрактивна среща на Изтока със Запада, са работили реномирани дизайнери на аромати като Lucas Sieuzac (Лукас Сюзак), Emilie Bevierre Coppermann (Емили Бивиер Коперман), Christophe Raynaud (Кристоф Рейно) и Martine Pallix (Мартин Паликс).

Annayake означава цяло ново измерение на аромата, основан на опита от успешното присъствие в света на козметиката, обрисуващ концепцията „цялостна красота“.

Оценка Annayake Radiance