A-DermaExomega успокояващ спрей за суха към атопична кожа

A-Derma Exomega успокояващ спрей за суха към атопична кожа
A-Derma Exomega успокояващ спрей за суха към атопична кожа
200 мл.
27,90лв.

Код: ADE01993 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
сряда 4.08.2021 г.
Лично получаване
сряда 4.08.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Спреят за тяло A-Derma Exomega ви гарантира приятно освежаване по всяко време на деня.

Характеристики:

  • успокоява раздразненията
  • грижи се за кожата на тялото

Състав:

  • съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход

Начин на употреба:
Прилагайте по всяко време на деня.

Важни предупреждения

Предупреждения: Да се съхранява извън обсега на деца.

Съд под налягане: може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък, и други източници на запалване. Тютюнопушенето забранено. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по високи от 50 °C/122 °F. Да не се пробива и изгаря дори след употреба.

Пълен текст

Характеристика

Тип кожа
суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega