A-DermaExomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

4×
A-Derma Exomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
Препоръчителна цена на дребно
40,60лв.

Спестете 17%
400 мл.
33,60лв.

Код: ADE1568 | В наличност
1
СПИДИ
петък 29.10.2021 г.
Лично получаване
петък 29.10.2021 г.

Описание A-Derma Exomega
Характеристика

Убедете се в силата на природата. Омекотяващият лосион за тяло за много суха чувствителна и атопична кожа съдържа повече от 95% първокласни естествени съставки, благодарение на които успокоява кожата и ѝ осигурява максимална грижа.

Богатата текстура на крема се разнася лесно и се абсорбира добре, дава на кожата усещане за комфорт и я оставя перфектно мека.

Характеристики:

  • успокоява кожата, склонна към атопична екзема
  • намалява усещането за сърбеж, дори и при използване само веднъж дневно
  • съдържа повече от 95% натурални съставки
  • помага за обновяването на защитната бариера на кожата
  • има богата текстура
  • разнася се много добре
  • бързо се абсорбира

Съставки:

  • Rhealba® екстракт + BioVect® – успокояващи съставки, които създават на кожата приятно усещане
  • Filaxerin® + Vitamin B3 – помагат за обновяването на защитната бариера на кожата

Начин за нанасяне:
Нанесете необходимото количество по съответната част от тялото си.

Характеристика

Тип кожа
чувствителна, суха, aтопична и дерматична кожа

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.

Оценка A-Derma Exomega3