A-Derma Exomega

омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа

A-Derma Exomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
A-Derma Exomega омекотяващ крем за тяло за много суха чуствителна и атопична кожа
400 мл.
33,90лв

Код: ADE1568 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
A-Derma Exomega
400 мл. | 33,90лв

Описание на продукта A-Derma Exomega

Описание:

A-Derma Exomega е крем за успокояваща и подхранваща грижа за много суха и атопична кожа. Съдържа полезен успокояващ комплекс от активни вещества и елементи, подпомагащи обновяването на клетките. Защитава и хидратира кожата. Подходящ дори за чувствителна кожа при деца и възрастни. Той е с гладка кремообразна текстура. Това е най-продавания продукт на марката A-Derma. Не съдържа парабени.

Ефекти:

  • успокоява сухата и раздразнена кожа

Състав:

  • Rhealba® екстракт от овес- успокоява и омекотява раздразнената кожа
  • Filaxérine® уникална комбинация от омега- 6 масни киселини
  • Витамин Б3
  • Глицерин- хидратира кожата

Тип кожа:

За суха и атопична кожа.

Как се прилага:

Нанасяйте два пъти на ден. Трябва да се използва с A-Derma Exomega почистващо олио и A-Derma Exomega почистващ гел.

 

 

Характеристика

Тип на кожата
атопична, суха до много суха, чувствителна

За марката A-Derma

Нашите предци са знаели за положителния ефект от овесената баня на кожата. Повече от 30 години в лабораториите на френската марка A-Derma се провеждат изследвания на съдържащите се в овеса вещества и тяхната полза.

Що се отнася до марката A-Derma, нейните експерти са избирали измежду повече от 80 сорта бял овес Rhealba®. Сравнителните проучвания установили, че овесът Rhealba® е най-подходящ за нуждите на чувствителната и раздразнена кожа, благодарение на своето отличително успокояващо, регенериращо, подхранващо, хидратиращо и антиоксидантно действие.

Отглеждането се извършва в югозападната част на Франция при много строги условия. Земеделските производители, които доставят овес на A-Derma, не могат да ползват изкуствени торове, пестициди или фунгициди. Не се ползват генетично модифицирани зърна. Устойчивото развитие и екологичният подход са от решаващо значение за A-Derma, затова при отглеждането се рециклират всички органични материали.

Целта на изследванията е предлагане на пазара на продукти, които да предоставят максимално безопасна и природна грижа за чувствителната и деликатна кожа. За потвърждаване на ефективността са извършени редица клинични проучвания, които доказват оптимална безопасност и качество. Без преувеличение може да се каже, че в продуктите се съчетават професионални изследвания със силата и мъдростта на природата.

Дългогодишното сътрудничество на марката с експерти дерматолози довежда до снижаване употребата на кортикостероидите. Което се оценява положително както от пациентите, така и от лекарите. Марката A-Derma принадлежи на френската компания Pierre Fabre.