Преминете към основното съдържание

ПОДАРЪЧНА ОПАКОВКА

Опаковането на подаръците не ви се отдава? Ние ще го решим вместо вас!

Избирате подарък при нас, но не ви се иска да го опаковате? Ние ще го опаковаме при обработката на вашата поръчка. Не е нужно да се притеснявате за нищо. Остава само да подарите професионално опакования подарък или да оставите да го изпратим директно на получателя. Ако желаете вашата поръчка да бъде опакована като подарък, достатъчно е да потвърдите тази опция в кошницата преди да завършите поръчката и да изберете цветовия вариант на опаковката, който най-много харесвате. След това, в зависимост от размерите и количеството продукти, ние ще изберем твърда подаръчна кутия или луксозна хартия за опаковане с мотив, който сте избрали, и старателно ще опаковаме поръчаните от вас продукти. За да изглежда подаръкът по-луксозно, накрая го украсяваме с панделка.

Колко се плаща за опаковането на подарък?

За всички видове подаръчни опаковки за опаковането заплащате 9 лв.

Как можете да поръчате опаковане като подарък?

Преди завършването на поръчката, активирайте тази опция с отметка в полето „опаковайте поръчката като подарък“ в кошницата. Ще го намерите след списъка на поръчаните продукти. След отмятането, можете да изберете най-предпочитания цветови мотив на подаръчната опаковка. (Изобразените цветове на монитора могат леко да се различават от реалните.)

Кога ще получа пратката?

Стараем се вашият ароматен подарък да изглежда възможно най-прецизно. Поради това е възможно доставката на пратката да се удължи с 1-2 работни дни.

Можем ли да опаковаме действително всеки продукт?

Опаковането на подаръци е услуга, предоставяна за всички продукти, които предлагаме в нашия електронен магазин. Ако въпреки това се случи да не успеем да опаковаме вашата поръчка, нашият Отдел грижа за клиента ще се свърже с вас.

Трябва ли цялото съдържание на вашата кошница да е опаковано наведнъж?

Да. Ако изберете услугата опаковане като подарък, ще опаковаме всички продукти от вашата поръчка заедно.

Как да избера цвета на кутията и панделката?

След активиране на услугата опаковане като подарък, в кошница се появява визуализацията на всички налични варианти на опаковки за подаръци. Кликнете, за да изберете тази, която най-много ви харесва, и това е всичко.

Искате да изпратите опакован подарък директно на получаващия подаръка?

Ако искате наистина да изненадате някого, можем да доставим подаръка вместо вас! Как ще стане това? Моля, попълнете адреса на получаващия подаръка на адреса за доставка в края на поръчката. Попълнете своя адрес на адреса за фактуриране. За всичко останало ще се погрижим ние.

Могат ли поръчаните продукти да бъдат опаковани поотделно?

Ще опаковаме заедно всички поръчани като подарък продукти.

Какво става, ако искате да си поръчате нещо, което не искате да се опакова?

Понастоящем можем да опаковаме като подарък само цялата поръчка. Ако желаете да поръчате и нещо за себе си, моля направете си друга поръчка отделно

Ако искате да върнете продукт, който е опакован като подарък, ще ви върнем обратно и парите за опаковане на подарък.

В случай, че искате да върнете или направите рекламация на продукт, опакован като подарък, такава рекламация ще се отнася само за самия продукт.

Възможно ли е след поръчване да се смени цветът на опаковката на подаръка?

Щом завършите поръчката си, вече е невъзможно да се променя избраният вариант.

Подаръчната опаковка няма ли да се повреди при доставянето?

Винаги поставяме подаръчната опаковка в стандартна кутия за експедиране, за да опазим от повреждане вашата красиво опакована поръчка.

Не намирате ли в кошницата възможност за опаковане на подарък за своята поръчка?

За красивото опаковане на вашата поръчка се грижи специален екип, който се старае внимателно при всяка от тях. Поради това броят на опакованите подаръци е ограничен и можете да се възползвате от услугата на следващия ден.

Имате ли въпроси? Пишете ни.
С изпращането, компания Notino s.r.o. ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интрес. Срещу обработването можете съгласно Принципите за обработване на лични данниů да направите възражение.