Преминете към основното съдържание

Подаръчна опаковка

Не ви е интересно опаковането на подаръци? Ние ще го организираме вместо вас!

Искате да зарадвате някого и не разполагате с време или не знаете как да опаковате оригинално подаръка от Notina? Няма нищо по-лесно от това, да оставите тази грижа на нас. Ние ще опаковаме професионално и луксозно подаръка ви и ще го украсим със сатенена панделка. За вас остава само да предадете перфектно изглеждащия пакет или да го изпратите до този, на когото искате да го подарите.

Колко струва опаковането на подаръци?

Опаковането на подаръци е с единична цена от 9 лева. Ако искате да разделите поръчаните продукти на повече подаръчни пакети, плащате отделно за всеки.

Как можете да поръчате опаковане на подарък?

Преди да завършите поръчката си, просто отбележете полето в количката, за да изберете възможност за опаковане на подарък заедно с конкретен цветови вариант. След това посочете продуктите от вашата поръчка, които искате да бъдат опаковани. Ако искате да разделите поръчката си на повече пакети, можете просто да добавите още кутии и отново да изберете какво да бъде опаковано в тях. Когато изберете еднакви цветови варианти, ще обозначим опаковките, така че лесно можете да познаете в коя какво е поставено.

Наистина ли може да се опакова всеки продукт?

Предоставяме услугата за опаковане на подаръци за повечето продукти, които са в нашия електронен магазин. Продуктите, които не се побират в кутията, при визуализацията се маркират в сиво и няма да бъдат опаковани. Тези продукти се включват в същата поръчка, но извън подаръчната кутия.

Колко продукта се побират в една подаръчна кутия?

Във всяка кутия опаковаме максимум 3 продукта, за да може и след отваряне опакованият подарък да изглежда винаги красив и представителен. Ако желаете да бъдат опаковани повече продукти, просто изберете друга кутия в менюто. В рамките на една поръчка можете да включите до 4 подаръчни кутии.

Необходимо ли е да бъде опакована като подарък цялата поръчка?

Не, не е необходимо. Ако искате да поръчате нещо само за себе си, не включвайте тези продукти при избора на подаръчна опаковка и те няма да бъдат опаковани.

Искате да изпратите опакован подарък директно на получателя?

Ако искате да изненадате някого, можем да му доставим подарък от вас. Попълнете адреса на получателя като адрес за доставка в края на поръчката. Своя адрес въведете в адреса за фактуриране. Всичко останало ще организираме ние. Поръчката може да бъде изпратена само до един адрес. Ако искате да изненадате повече от близките си с подарък, трябва да създадете отделни поръчки.

Кога ще бъде доставена пратката?

Ние наистина се стараем при опаковането на всеки подарък. Поради тази причина времето за доставка може да се удължи с около 1-2 работни дни.

Подаръчната опаковка няма ли да се повреди при доставянето?

Винаги поставяме подаръчната опаковка в стандартна кутия за експедиране, за да не се повреди вашата красиво опакована поръчка.

В пакета ще има ли приложена фактура?

Фактурата за стоките се включва в пратката само при лично получаване. Когато изпращате поръчката до получателя, фактурата ще намерите само в електронната си поща.

Може ли опакованите подаръчни продукти да бъдат върнати?

Да, дори в случай на използване на подаръчна услуга, разбира се, имате право да върнете стоката. Тази опция се прилага само за самите продукти, а не за подаръчното опаковане.

Услугата в момента не е ли на разположение?

За професионалното опаковане на поръчките се грижи специален екип от хора, които се стараят за всеки пакет. Поради това броят на подаръчните опаковки ежедневно е ограничен. Можете да използвате услугата отново на следващия ден.