Yves Saint Laurent Mon Paris подаръчен комплект I. за жени

Yves Saint Laurent Mon Paris подаръчен комплект I. за жени
Yves Saint Laurent Mon Paris подаръчен комплект I. за жени

Код: YSL09247 | Този продукт не е в наличност

Описание Yves Saint Laurent Mon Paris
Състав

Комплектът съдържа:

  • Mon Paris парфюмна вода 50 мл.
  • Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick овлажняващо червило 1,5 гр.
  • козметична чанта

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Вид аромат
Плодови, Шипрови
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Yves Saint Laurent

Марката Yves Saint Laurent е символ на индивидуалност, творчеството и лукс, и то както в модата, така и в света на козметиката и парфюмите.

Yves Saint Laurent (Ив Сен Лоран) е един от най-влиятелните и най-уважаваните модни дизайнери на 20-ти век. По време на своята повече от 40-годишна кариера създава и променя модните тенденции и вярва, че красотата е абсолютно изражение на характера.

На 25-годишна възраст Yves Saint Laurent поема управлението на модната къща Dior и става най-младият художествен ръководител в света на Висшата мода. Своя собствена марка представя през 1961 година.

Ексклузивна козметика, грим и оригинални парфюми Yves Saint Laurent са неразделна част от асортимента на тази известна марка. Оставете се да бъдете омаяни от уникалната композиция на аромата Black Opium или поглезите лицето си с докосването на продуктите от колекцията Touche Éclat.

Насладете се и Вие на лукса на най-добрите продукти, от които много са се превърнали в икони. Yves Saint Laurent – когато красота се превръща в жест.

Оценка Yves Saint Laurent Mon Paris