Schwarzkopf Professional Essensity Colour боя за коса

9×
Schwarzkopf Professional Essensity Colour боя за коса
Schwarzkopf Professional Essensity Colour боя за коса
11,00лв.
цвят 7-00 60 мл.
Код: SCW0383 | В наличност

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Schwarzkopf Professional Essensity Colour
Характеристика

Заложете на силата на природата. Боята за коса Schwarzkopf Professional Essensity Colour предлага интензивен и дълготраен резултат и ефективно покрива побелялата коса. Освен това съдържа до 90% естествени съставки, които гарантират, че косата ви винаги ще бъде подхранена и сияеща от здраве.

Характеристики:

  • придава на косата дълготраен и естествен цвят
  • изсветлява косата до 4 нюанса
  • цветът е интензивен и издържлив
  • предпазва косата от вредните влияния на външната среда
  • подходящ за всички типове коса

Съставки:

  • масло от гроздови семки
  • не съдържа амоняк и силикони
  • без мирис

Начин за нанасяне:
Боята се смесва с оксидант Schwarzkopf Professional Essensity, в съотношение и концентрация според желания резултат. Оксидантът не е част от опаковката.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Само за професионална употреба.

Багрилата за коса могат да предизвикат тежки алергични реакции. Прочетете и следвайте указанията. Продуктът не е предназначен за употреба от лица на възраст под 16 години. Временните татуировки с „черна къна“ могат да повишат риска от алергия. Не боядисвайте косата си, ако: — имате обрив по лицето или скалпът ви е чувствителен, възпален или наранен, — вече сте получавали някаква реакция след боядисване на косата, — в миналото вече сте получавали реакция след временно татуиране с „черна къна“. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се избягва контакт с очите или с увредена кожа. Да не се из ползва за боядисване на мигли и вежди. Да се използват подходящи ръкавици. Да се изплакне обилно косата след приложение.

Пълен текст

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
светло кестеняв

За марката Schwarzkopf Professional

Козметика Schwarzkoph Professional | През далечната 1898 година химикът Ханс Шварцкопф, който управлява малка аптека в Берлин, поставя началото на марката, която след 114 години вече е сред първенците на пазара на продукти за грижа за косата. Серията Bonacure бързо набира популярност – лесно за запомняне: продуктите за различни типове коса са в различни цветове. Schwarzkopf предлага пълна гама продукти за грижа за косата – дори и за най-капризните клиенти. Osis+ е серията висококачествени стилизиращи продукти за обем, красиви къдрици или друга, която прическа изберете.

Оценка Schwarzkopf Professional Essensity Colour9