L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 преса за коса на пара За коса

21×
L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 преса за коса на пара За коса
L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 преса за коса на пара За коса
Безплатна доставка
преса за коса на пара За коса
569,00лв.

Код: LOP13089 | В наличност
1
СПИДИ
понеделник 8.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 8.03.2021 г.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Steampod 3.0
Характеристика

Мечтаете за бърз и при това лесен стайлинг? SteamPod L’Oréal Professionnel представя 3-то поколение на оригиналната патентована професионална преса за коса с пара, която използва силата и в същото време щадящите свойства на парата, за да промени косата ви.

Ако сте харесвали SteamPod 2.0, то в SteamPod 3.0 буквално ще се влюбите. Благодарение на по-лекия и тънък дизайн, стилизирането на косата е по-лесно от всякога. Въртящият се и изключително дълъг захранващ кабел позволява не само перфектно изправяне на косата, но и лесно оформяне на къдрици. Освен това Steampod 3.0 има вграден резервоар за вода, което допълнително улеснява използването например при пътуване.

Характеристики:

 • позволява бърз и лесен стайлинг дори на много непокорна коса
 • перфектно изправя косата или оформя красиви къдрици, решението зависи само от вас 
 • използва пара за щадящо оформяне на косата
 • предпазва косата и ѝ придава естествен блясък
 • дисциплинира косата

Техническа спецификация:

 • ергономичен дизайн – лесен за хващане и лек за по-удобна манипулация
 • вграден резервоар за (дестилирана) вода
 • интелигентна проверка на температурата (2 пъти в секунда) – автоматично нагаждане на температурата
  към нуждите на косата (180–210°C)
 • въртящ се кабел за още по-лесно оформяне на къдрици
 • вграден гребен – разресва косата по време на стилизирането (сваляем)
 • стабилна концентрация на произвежданата пара – непрекъснат поток за равномерен резултат
 • алуминиеви пластини

Начин на употреба:
Налейте дестилирана вода във вградения резервоар и изберете температура в зависимост от типа на косата си. Помнете, че не е необходимо да я загрявате прекалено много. Поставете кичур коса в средата на пластините, като следите за това, при движение на пресата стрелките да сочат надолу. За постигане на възможно най-добри резултати, движете уреда бавно и равномерно.

Нашият съвет:
Препоръчваме да използвате Steampod 3.0 с продуктите от колекцията SteamPod, които усилват ефекта му. Рутинната грижа SteamPod осигурява оптимално оформяне на косъма, до 24-часова защита от накъсване и максимално изглаждане на косата за естествено изглеждаща мекота и блясък.

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Характеристика

Тип захранване
mрежов

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Steampod 3.021