черен петък 2019черен петък 2019

BLACK FRIDAY

Кога е Black Friday 2020?

Черен петък тази година се пада в петък - 27 ноември 2020г. В notino.bg, обаче можете да се насладите на една седмица Black Friday отстъпки от понеделник 23 ноември до неделя 29 ноември 2020г. При изборът на най-добрите парфюми и козметика на страхотни цени ще имате достатъчно време.

Промоции и отстъпки Notino

Нямате търпение да дойде Black Friday? При нас ще намерите намаления през цялата година. Просто следвайте нашата страница за промоции или се регистрирайте и се абонирайте за нашия бюлетин. Така нито един намален парфюм или козметичен продукт няма да ви се изплъзне!

пълен текст скрий текста

Как изглежда Notino Black Friday?

Черен петък в notino.bg - това е цяла седмица на реални намаления, на качествени парфюми и козметика. С нашия код за отстъпка, на всичко от избрани любими марки имате 20% отстъпка. Купете продукти от големи имена като Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier и много други на преференциални цени.

пълен текст скрий текста

Защо правим Summer Black Friday?

Нуждаете се от слънцезащитен продукт, козметика за път или нов грим и парфюми за летния фестивал? Сега ние организираме Notino Summer Черен петък, където можете да си купите всичко необходимо, с отстъпка от 20%, а за спестените пари можете да отидете на екскурзия. И лятото заслужавам своя Черен петък!

пълен текст скрий текста

Какво е Black Friday?

Black Friday е празник на пазаруването, който възниква в САЩ и от там популярността му се разпространява по целия свят. Промоцията Black Friday ще се проведе петък след Деня на благодарността и е свързана с огромни отстъпки в размер на десетки проценти. Всяка година с Black Friday започва търговската треска за Коледа.

Празнуването на Черния петък датира от 1929 г., когато след срива на Нюйоркската фондова борса и началото на икономическата криза, някои търговци организират ден пълен с намаления, за да възвърнат на клиентите желанието отново да пазаруват.

пълен текст скрий текста

Филтър

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Марка

Покажи следващ

Oценка

  •   146
  •   20
  •   4
  •   1
Най-продавани