Лампа за маникюр

Лампа за маникюр
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Най-продавани

Как да изберем най-добрите лампи за нокти

UV или LED лед лампата за нокти е задължителен помощник във всяко професионално или домашно студио за маникюр. Тази практична печка за нокти служи за втвърдяване на лака върху ноктите и удължава живота на гел лака. Искате да имате и съвършено оформени нокти, които остават красиви по-дълго от няколко дни? Значи не трябва да подценявате избора на лампа за изпичане на маникюр.

При избора на нова ЛЕД или UV лампа за маникюр роля играят не само типът и изпълнението, но и други характеристики и функции, дизайнът и, разбира се, цената. Разберете как да изберете лампи за гел лак.

UV или ЛЕД лампа за маникюр?

  • UV лампите за нокти се състоят от 4–5 луминисцентни лампи, които втвърдяват лака. Това е най-евтината печка за нокти, която изисква по-честа смяна на лампите.
  • ЛЕД лампите за маникюр използват светлината от 12–18 диода, които не трябва да се сменят толкова често, колкото луминисцентните лампи на UV лампата. Освен това втвърдяват гел лака върху ноктите за по-кратко време.
  • Двойната лампа комбинира характеристиките на UV и LED лампите за маникюр. Използва както крушки, така и LED диоди. Втвърдява всички гел лакове в UV лампата, предназначена за ноктопластика и обикновено изразходва по-малко енергия. Освен това бялата светлина, която диодите излъчват, е изключително щадяща към очите.

Лампа за нокти според мощността

По-голямата мощност носи изгодата от по-бързото втвърдяване на лака. Тоест, ако времето ви е скъпо, изберете UV или LED лампа за нокти с мощност 48 W. Можете да си вземете обаче и 9W лампи, с които втвърдяването може да отнеме повече време, или 36W лампи, които сравнително бързо и ефективно втвърдяват гел лака върху ноктите.

Полезни характеристики на UV / LED лампите за нокти

Някои функции от грижата за нокти ще улеснят и ще направят по-приятен целия процес на втвърдяване на гел лака в UV лампата. Кои характеристики трябва да следите при избора?

  • сменяеми диоди, UV луминисцентни крушки и сваляща се долна част,
  • основна плоча, която оказва влияние върху равномерното втвърдяване на ноктите,
  • непрекъсната подсветка, която ускорява цялостния процес,
  • автоматично изключване.

Изберете на notino.bg най-добрите лампи за маникюр или комплекти за гел нокти и се насладете на съвършен маникюр като от професионален салон.