Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White електрическа четка за зъби

Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White електрическа четка за зъби
Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White електрическа четка за зъби

Код: ORB03347 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White
Характеристика

Възможно най-нежното и старателно почистване на зъбите, което може да си представите. Електрическата четка за зъби Oral-B Vitality 100 Sensi UltraThin White D100.413.1 е идеалният модел за всекидневно почистване на зъбите и то най-вече за начинаещи. Кръглата глава на четката съвършено обхваща всеки зъб и с помощта на 2D технологията го почиства перфектно.

Въпреки високата ефективност на почистване, косъмчетата са много нежни и деликатни, за да няма риск от неприятно нараняване на венците. Таймерът за две минути ви гарантира постигането на оптимално време за четкане, което улеснява постигането на красива и здрава усмивка.

Характеристики:

 • електрическа четка, прекрасна за начинаещи
 • подходяща и за чувствителни зъби
 • чрез осцилиращо-ротационната технология успява да отстрани цялата плака от зъбите
 • кръглата глава на четката има ултра тънки косъмчета и елиминира проблемите с венците

Техническа спецификация:

 • 1 режим на почистване
 • таймер
  → отчита две минути
  → на всеки 30 секунди сигнализира, че е нужно да смените зоната на почистване

Комплектът съдържа също:

 • зарядна станция - служи и като поставка

Начин на употреба:
Поставете накрайника върху дръжката на четката и почистете зъбите си с любимата си паста в продължение на две минути. Започнете в едната четвърт на устната кухина (например в дясната част на долния ред зъби) и след като чуете сигнала, преминете към следващата поред зона.

Характеристика

Тип захранване
aкумулатор

За марката Oral B

Марката Oral B предоставя комфорт и повече от стандартна грижа в областта на денталната хигиена. Изделията на Oral B са известни с високото си качество, което гарантира отлични резултати при грижата за зъбите и цялата устна кухина. Първокласната четка за зъби и денталният конец са най-добрите помощници за красива и здрава усмивка.

Основателят на марката е калифорнийският зъболекар Robert Huston (Робърт Хюстън), който през 1950 год., първи в света, заменя твърдите найлонови влакна в класическата четка за зъби, ползвани от 1938 година, с фини и заоблени. Те стават световен феномен, а марката Oral B пазарен лидер в своята област.

Днес Oral B еднозначно е синоним за първокласна грижа за зъбите. Електрическата четка Oral B не само старателно почиства зъбите, но при това масажира венците, което има благотворен ефект за правилното им функциониране. Ако искате зъби без кариес, здрави венци и усещане на истинска чистота и свежест, тогава четката Oral B е вашият правилен избор.

Оценка Oral B Vitality 100 Sensi UltraThin D100.413.1 White