Натурален сапун

Най-продавани

Може и без химия! Ако се опитвате да я избягвате в козметиката, която ползвате, натуралните сапуни са създадени точно за вас. В тях ще откриете качествени естествени масла, регенериращи съставки, екстракти от билки или ексфолиращи съставки.

Натуралните сапуни са максимално щадящи към кожата, а освен това не са в тежест за природата. Ще ги намерите както в твърда, така и в течна форма, а употребата им е универсална. Разбира се, има и специални натурални сапуни за акне, които съвършено почистват акнозната кожа и успокояват раздразнението ѝ.

Течни натурални сапуни

Ще намерите приложението им в банята и в кухнята. Течните сапуни се дозират лесно, така че бързо ще се избавите от усещането за мазнота и неприятния мирис. Вие и гостите ви със сигурност ще оцените очарователните аромати на чаено дърво, цитруси или алое вера.

Някои течни натурални сапуни са подходящи и за употреба върху косата и скалпа. Натуралните сапуни за коса не изсушават, а точно обратното – овлажняват, така че няма да се притеснявате от сърбеж или раздразнение. Като приятен бонус те ще дарят косата ви с невероятен аромат.

Твърди натурални сапуни

Ако предпочитате твърди сапуни, на notino.bg със сигурност ще можете да си изберете от тях. Твърдите натурални сапуни са с наистина голяма издържливост (около 2 месеца) и са подходящи както за миене на ръцете, така и за лицето и цялото тяло.

На notino.bg ще намерите натурални сапуни от Le Petit Olivier, Weleda, L’Occitane и други любими марки за натурална козметика. Изберете най-доброто.