MontaleAoud Ever парфюмна вода унисекс

2×
Montale Aoud Ever парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Ever парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 21%
100 мл.
172,00лв.

Код: MNT1465 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Montale Aoud Ever
Състав

Montale Aoud Ever е дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и цитрусови плодове. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Ever, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Ever е дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Парфюмната вода Aoud Ever предлага чудесна хармония на благородното дърво „oud” в комбинация с интензивно свежите, ароматни и пикантни тонове на подправки. Агаровото дърво в увода е допълнено от бергамот, лимон и мандарина. Сърцето на ароматната композиция Montale Aoud Ever изкушава със смесицата на есенции от ветивер, светло сандалово дърво, пачули и пипер. В базата се развиват и предоставят на парфюма дълбочина продължителните акорди на чувствената кожа и греещата амбра (ambergris), допълнени от бобова тонка.

Aoud Ever е очарователен коктейл на свежест и ароматна дървесина със смолисти акорди. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който разиграва най-доброто от дървото „oud” в майсторско уравновесен дървесно-цитрусово-кожен и класически свеж микс. 

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Ever е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята комплексност и дълбочина Aoud Ever е подходяща за всеки ден, през цялата година и по всяко време - ден и нощ. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат свежи аромати и уханието на дървото „oud” в оригинална концепция. Aoud Ever трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Ever е подчертана от красивия лъскав цвят на лавандула, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Ever – прекрасна хармония на дървото „oud” в коктейл от свежест и подправки.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
бергамот, мандарина, лимон, агарово дърво
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ветивер, сандалово дърво, пипер, пачули
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кожа, зърна от тонка, амбра
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Ever2