Преминете към основното съдържание

Минерален грим

Искате ли идеално фиксиран грим, изравнена и кадифено мека кожа на лицето? Забравете усещането за мазна кожа! Добавете в козметичната си чантичка минерална пудра или минерален грим и изпитайте насладата от перфектен матов вид при всякакви обстоятелства.

Ако търсите козметичен продукт, който идеално фиксира грима и не дразни кожата, то вече сте го намерили. Благодарение на натуралния си състав минералните пудри са хипоалергенни и подходящи за всички, които имат чувствителна кожа. Най-подходящи са за смесена и мазна кожа, но ще ги оцените и при употреба върху сухата кожа на лицето, защото не я изсушават.

 

Какво е минерална пудра?

Минералната пудра е прах от фино смлени природни минерали. Най-често това са различни видове слюда и титанов диоксид или цинков оксид, които отразяват светлината и естествено предпазват кожата на лицето от вредното излъчване на слънцето.

Опитайте качествените минерални пудри ClarinsMakeup Revolution и други върху кожата си. В нашето предложение ще намерите насипни минерални пудри, класически минерални компактни пудри, а също така и пудрен минерален грим, който се нанася с четка, а не като класически грим. Поставете минерална пудра върху цялото си лице или само в областта на T-зоната, ако кожата Ви е суха, и се наслаждавайте на безупречен вид през целия ден.

пълен текст скрий текста