MEDICPROGRESS Baby билков масажен гел за корем за деца от раждането им

MEDICPROGRESS Baby билков масажен гел за корем за деца от раждането им
MEDICPROGRESS Baby билков масажен гел за корем за деца от раждането им
50 мл.

Код: MDP1681 | Този продукт не е в наличност

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа
чувствителна

За марката MEDICPROGRESS

Козметиката MEDICPROGRESS е марка уникални продукти с доказан ефект. Ако държите на доказаното качество и обичате да ползвате продукти с добавена стойност, тогава определено ще ви заинтригува гамата козметични продукти на MEDICPROGRESS.

Те не са тествани на животни, ползват се алтернативни методи с акцент на биологична съвместимост и са създадени за съвършен комфорт и приятно усещане у потребителите - именно такава е марката MEDICPROGRESS.

Сравнително младата, но динамично развиваща се компания, залага на тясното сътрудничество с учени и лекари. Международно сертифицираните производствени процеси са строго наложени и изпълнявани. Приоритетите са създаване и развитие на ефективни собствени изделия, удобство за потребителите и лесно прилагане. В центъра на вниманието на MEDICPROGRESS е вашето удоволствие, спокойствие, релаксация и качествена грижа.

Козметиката MEDICPROGRESS е изключително функционална и качествена възможност за грижа за тялото. Тя максимално удобно ще се погрижи за вашия комфорт и добро настроение. Уверете се върху собствената си кожа, че продуктите на MEDICPROGRESS са просто качествени.

Оценка MEDICPROGRESS Baby