Следродилни гащи

Удобни еднократни гащи за след раждане

Осигурете си максимален комфорт през първите дни след раждането и следващите четиридесет дни! Следродилните гащи са въздохупропускливи, меки и фиксират добре използваните следродилни превръзки. Благодарение на еластичните ластици държат перфектно и същевременно никъде не притискат и не опъват. По този начин осигуряват приятно удобство още през първите дни след раждането и са изключително щадящи към чувствителните места. Ще ви посъветваме какви еднократни гащи за родилки да изберете.

Предимства на следродилните гащи

  • Пропускат въздух и улесняват възстановяването след раждането.
  • Приспособени са добре за използване на следродилни превръзки.
  • Подходящи за жени с чувствителна кожа.
  • Изключително приятни и практични са за престоя в родилния дом.

Следродилни гащи и еднократни гащи за родилки

Дишащото и еластично бельо, щадящо към кожата, е най-добре да бъде купено още през бременността, когато тялото започва да се подготвя за майчинството. Отлична помощ с увеличаващите се гърди ще ви осигури сутиенът за бременни, а препоръчваме да се снабдите и с еднократни гащи, които не притискат корема и се приспособяват към фигурата.

След раждането отново използвате еднократни мрежести гащи за родилки, които след употреба просто изхвърляте в коша. През първите четиридесет дни за комфорта се грижат и следродилни гащи за многократна употреба.

Нашият съвет: Не забравяйте да си приготвите еднократни гащи за родилки, най-добре 3 до 4 броя за целия престой и следродилни дамски превръзки.

Еднократните гащи за родилки и удобните следродилни гащи предлагат комфорт, който трябва да си осигури всяка млада майка! В багажа ви за родилния дом не трябва да липсват и подложки за гърди, стягащи колани след раждане, следродилни дамски превръзки или успокояващ крем за зърна. Разгледайте пъстрата оферта от продукти за майки и бебета на notino.bg още днес!