Детски хавлии и ръкавици за къпане

Пухкави хавлии за бебета и детски гъби

Направете къпането още по-приятно преживяване! Открийте халат за бебе от качествени материали, който не дразни чувствителната детска кожа! Служи не само за изсушаване след къпането на бебето, но и за предпазване от изстиване. Цветните хавлии за бебета и практичните ръкавици за къпане с очарователни щампи със сигурност са сред основните бебешки аксесоари.

Как да изберем хавлийка за бебе

Качествен халат за бебе с качулка, с щампа на животни или многофункционална кърпа за бебе от мек плат? За да осигурите на бебето си най-добрата грижа след топлата баня, при избора си се насочете към материала, размера и формата на хавлията.

Материал на хавлиите за бебета

  • Бамбукова хавлия за бебе: Бамбуковото влакно е много меко и устойчиво и хавлиите за бебе, изработени от него, са меки, пухкави и приятното усещане от допира на кожата с тях не се губи с времето.
  • Памучна хавлия за бебе: Памукът гарантира висока степен на попиване и запазва формата си. Платнената хавлия от памук може да се използва като защита от слънцето при пътуване или като чаршаф в количката.
  • Халат за бебе от хавлиена тъкан: Хавлиената тъкан се отличава с висока степен на абсорбиране, бързо изсушаване на влагата и приятна топлина. Бебешките халати от хавлиена тъкан с по-нисък грамаж могат да изглеждат по-твърди с течение на времето, отколкото при закупуване.

Форми на хавлиите за бебе

   • Класическата хавлия за бебе е харесвана заради своята мултифункционалност. Може да се използва не само след къпане, но и като леко одеяло.
   • Хавлиите с качулка за бебе са достъпни в много цветни варианти за момчета и момичета и ще откриете практичността им още след първото къпане. Приятната качулка леко изсушава косата и скрива фонтанелата и ушите, с което им осигурява перфектно затопляне.
   • Бебешката пончо хавлия просто се провира през главичката на бебето, с което се предотвратява хлъзването на хавлията на земята. Някои хавлии пончо също имат качулка, която осигурява бързо изсушаване на фината детска коса. Детската пончо хавлия е идеална за плаж или басейн.

Ръкавици за къпане за деца

Меките детски ръкавици за къпане не трябва да липсват в детската баня, защото са полезен помощник при къпането. Обикновено се предлагат в комплекти по няколко броя и са подходящи дори за най-малките бебета. Ако на опаковката не е посочено друго, ръкавицата за къпане трябва да се пере на 60°C най-много след 3 използвания.

Хавлии за бебе с различни мотиви на животни или разнообразни форми, сладка хавлия с качулка за бебе, халат за бебе и ръкавици за къпане за бебе в практични комплекти – вдъхновете се от предложенията за бебета на notino.bg и изберете най-доброто за своето бебе.