Бебешка ножичка за нокти и детски комплект за маникюр

Всичко за детския маникюр

Нежните детски нокти заслужават най-добрата грижа! Оборудвайте се със специална бебешка ножичка за нокти или с направо с практичен комплект за детски маникюр с нокторезчака или малка пила за нокти.

Защо да купим комплект за маникюр детски

Детската ножичка позволява лесно и безопасно оформяне на ноктите на бебето още от раждането му, а благодарение на качествената изработка от стомана със специална повърхностна обработка и заоблени върхове намалява възможността от нараняване. За фините детски нокти никога не използвайте класическа ножица за нокти за възрастни.

Открийте детски комплекти за маникюр

В практичния детски комплект за маникюр ще намерите всичко необходимо и лесно ще го съберете в багажа при пътуване. По-малкият комплект съдържа пила и нокторезачка за бебе, по-големите включват и други аксесоари за детето ви, като детска четка за коса, детска четка за зъби, детски термометър или аспиратор за нос. С тях ежедневната грижа за хигиена на бебето ще бъде удоволствие!

Как да режем ноктите на бебето

Редовното рязане на ноктите трябва да започне още в периода на първите четиридесет дни след раждането, най-добре докато бебето спи, за да не направи случайно движение.

  • Преди всяко използване на бебешка ножичка за нокти най-напред я дезинфекцирайте.
  • По-дългите нокти скъсявайте с бебешка нокторезачка.
  • След това внимателно изрежете фините детски нокти с ножица със заоблен връх.
  • Накрая със специално оформената пила загладете и оформете ноктите, за да не се драска бебето.
  • Бебешката ножичка за нокти трябва да бъде използвана единствено под надзор на възрастни хора.

Качествените бебешки ножички за нокти и детски комплект за маникюр със сигурност са сред аксесоарите за бебето още от раждането му. Открийте и други задължителни продукти, като влажни кърпички за деца или пухкави хавлии за бебета!