Maison MargielaREPLICA Discovery Set подаръчен комплект

Maison Margiela REPLICA Discovery Set подаръчен комплект
Maison Margiela REPLICA Discovery Set подаръчен комплект
3x10 мл.

Код: MMG00347 | Този продукт не е в наличност

Beach Walk тоалетна вода 10 мл. + Lazy Sunday Morning тоалетна вода 10 мл. + Under the Lemon Trees тоалетна вода 10 мл.

Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на всички парфюми. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.

Описание Maison Margiela REPLICA Discovery Set
Състав

Луксозният аромат винаги е правилният избор, ако наистина искате да донесете радост. Дамският парфюмен комплект Maison Margiela REPLICA Discovery Set, поставен в красива опаковка, ще удвои радостта на жената, за която е предназначен. Заложете на магията на перфектно комбинираните комплекти, в които всяка жена ще се влюби от пръв поглед.

Характеристики:

  • съдържа миниатюри на ароматите
  • ще зарадва всяка жена
  • цветен аромат
  • цитрусов аромат
  • ориенталски аромат

Комплектът съдържа:

  • Beach Walk тоалетна вода 10 мл.
  • Lazy Sunday Morning тоалетна вода 10 мл.
  • Under the Lemon Trees тоалетна вода 10 мл.

Състав

Вид аромат
Цитрусови, Цветни, Зелени
Тип комплекти
discovery box

За марката Maison Margiela

Оригиналност, креативност и щипка провокация - това е луксозната френска марка Maison Margiela (по-рано известна като Maison Martin Margiela), популярна с нетрадиционните си модни предложения, уникалната колекция REPLICA и незабравимите си парфюми.

През 1988 г. дизайнерът Мартин Маргиела основава луксозна модна къща на свое име в Париж. Марката Maison Margiela се характеризира с нетрадиционна концепция за модни облекла и парфюми, чието представяне само по себе си е превърнато в произведение на изкуството. Особено внимание трябва да се обърне на колекцията REPLICA от 1994 г., която представя облекла и реплики на ръчно изработени аксесоари от цял свят. Всеки артикул има етикет, който описва историята и материала, от който е произведен. През 2012 г. към тази уникална по рода си колекция бяха представени и луксозни парфюми.

Как ухаят спомените? Отговорът дават ароматите REPLICA, създадени в сътрудничество с най-добрия парфюмерист в света. Парфюмите Maison Margiela са създадени да съживят спомените от красивите моменти. Достатъчно е само да вдъхнете уханието.

Оценка Maison Margiela REPLICA Discovery Set