Лепило за мигли

Лепило за мигли
Филтър
Ценови диапазон

до

Марка
Подаръци и промоции
Oценка
  •   4
  •   1
  •   1

Лепилото за изкуствени мигли играе ключова роля за удължаването на миглите! Качественото лепило за мигли ще ви помогне прецизно и лесно да фиксирате миглите, няма да раздразни клепачите и ще се погрижи за перфектната издържливост през целия ден.

Как да изберем най-доброто лепило за мигли?

Винаги избирайте според типа мигли и според предназначението. Ако сте начинаещи в лепенето на изкуствени мигли, изберете прозрачно лепило за изкуствени мигли, още повече, че то изсъхва по-бавно. При нанасяне не е нужно да бързате толкова и да се притеснявате, че ще останат черни петна под очите. Ако копнеете за по-драматичен ефект и съблазнителен поглед, заложете на черно лепило за мигли, което ще подчертае погледа ви и красотата на очите ви.

Имате чувствителни очи? Това не бива да ви спира да носите изкуствени мигли. Опитайте лепилата за мигли за чувствителни очи, които са обозначени като sensitive – те не дразнят очите и клепачите. За перманентни мигли изберете екстра устойчивото лепило за перманентни мигли, а за лепене на естествено изглеждащи снопчета мигли, заложете на лепило за снопчета мигли.