ArdellDuo лепило за изкуствени мигли

4×
Ardell Duo лепило за изкуствени мигли
Ardell Duo лепило за изкуствени мигли
Безплатна доставка
7 гр.
14,90лв.

Код: ARD2109 | В наличност
1
СПИДИ
още утре петък 6.08.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 6.08.2021 г.

Описание Ardell Duo

Мечтаете за мигли като на мигаща кукла? Лепилото за изкуствени мигли Ardell Duo ще ви помогне да се сдобиете с дълги и гъсти мигли за броени секунди. Можете да имате зашеметяващи, гъсти мигли винаги когато пожелаете. С помощта на лепилото ще можете да прикрепите изкуствените мигли точно до корените на своите естествени мигли без притеснения, че могат да се отлепят в течение на деня. След засъхване лепилото е прозрачно и никой няма да разбере, че сте подчертали красотата си с това приспособление.

Характеристики:

  • не дразни клепачите нито очите
  • придържа изкуствените мигли на клепача през целия ден
  • не уврежда естествените ви мигли
  • след като изсъхне, е напълно невидимо

Начин за нанасяне:
Нанесете малко количество лепило в основата на изкуствените мигли и внимателно ги залепете на клепача. Внимавайте изкуствените мигли да бъдат непосредствено до корените на истинските ви мигли. Така ще постигнете естествен вид и миглите няма да се отлепят.

За марката Ardell

Американската компания Ardell се специализира в производството на изкуствени мигли. Тя е създадена през 1971 г. от съпрузите Арнолд и Сайдъл Милър. Дебютният им продукт „Duralash Individual“ веднага спечелва огромна популярност, което води до разширяването на портфолиото й с още продукти. Днес,  Ardell принадлежи към най-успешните и най-популярните световни марки в този пазарен сегмент. Мотото на марката гласи : "за всяка жена, за всяко събитие, за всеки начин на живот." Сред предложенията на Ardell ще откриете лепящи мигли, снопчета мигли, моно мигли и много други различни стилове. По-голямата част от тях са направени от стерилизиран естествен косъм. Те са изключително ефектни, лесно се поставят и отстраняват. Внимание заслужават и практичните аксесоари- лепила, апликатори, четчици за вежди и други. Продуктите Ardell се характеризират с първокласно качество и разумни цени. Тяхната уникалност се потвърждава от факта, че ги използват редица холивудски знаменитости. Марката Ardell ще заинтригува всички , които искат да имат красив и незабравим подлед, всички капризни особи, които не се задоволяват с малко и всички онези, които копнеят да бъдат атрактивни за противоположния пол.

Оценка Ardell Duo4