Juliette has a gun Accessories пълнещ се разпръсквач

Juliette has a gun Accessories пълнещ се разпръсквач
Juliette has a gun Accessories пълнещ се разпръсквач
Безплатна доставка
71,00лв.

Код: JHG1461 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
петък 25.06.2021 г.
Лично получаване
петък 25.06.2021 г.

Описание Juliette has a gun Accessories
Състав

Нека любимият ви аромат винаги да е с вас. Пълнещият се разпръсквач за парфюми Juliette has a gun Accessories е лек и компактен, затова можете да го вземете със себе си навсякъде.

Характеристики:

  • лесно пълнене
  • елегантен дизайн
  • идеален за пътуване
  • компактен размер

Начин на употреба:
Извадете от флакона с аромата си горната част на разпръсквача и поставете на открития край на маркуча пълнещия се разпръсквач. С повтарящо се натискане помпайте, докато се напълни.

Състав

Материал
метал

За марката Juliette has a gun

Ароматите Juliette has a gun са вдъхновени от творчеството на William Shakespear (Уилям Шекспир), но типичната за Ренесанса романтика тук получава модерни контури. Марката символизира независимост и свобода и предоставя на жените въображаемо оръжие, да се изправят пред мъжете във вечния дуел на половете, на страстта и любовта.

Марката Juliette has a gun е дело на Romano Ricci (Романо Ричи), внукът на славната моделиерка Nina Ricci (Нина Ричи), чиито парфюми завладяват света. В света на красотата през 2006 си пробива път и следващо поколение от това семейство и има смелостта да върви срещу правилата на модерната парфюмерия. Вниманието привлича например ароматът Juliette has a gun Not a perfume, който се изгражда от единна съставка – амброксан.

Дизайните на флаконите, забележителните концепции, личността на главния творец и цялостният имидж правят марката Juliette has a gun отличителна платформа за жените, които ценят самите себе си, не се страхуват да провокират и при това предпочитат да остават жени.

Оценка Juliette has a gun Accessories