JOOP! Homme афтършейв за мъже

JOOP! Homme афтършейв за мъже
JOOP! Homme афтършейв за мъже
Препоръчителна цена на дребно
71,50лв.

Спестете 49%
75 мл.
35,80лв.

Код: JOP0032 | В наличност

Този продукт е опакован от производителя без целофан.

1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание JOOP! Homme
Състав

Успокоява кожата на лицето след бръснене, придава ѝ ухание и едновременно с това допълва страхотно аромата от същата колекция. Грижата след бръснене JOOP! Homme е създадена за модерния мъж, който обича да полага грижи за себе си.

Характеристики:

  • хидратира и не изсушава кожата
  • приятно освежава
  • намалява зачервяванията и успокоява кожата
  • увеличава интензивността на аромата от същата колекция
  • изключително подходящ за подарък, заедно с аромата

Състав

Консистенция
вода

За марката JOOP!

Култовата немска марка JOOP! е характерна със своята модерност и автентичност. Тя пулсира с ритъма на големите градове по света и е предназначена за всички забележими мъже и жени със страст към модата и дизайна. Парфюмите JOOP! въвеждат в света на модата свежестта, оригиналността и уникалността на своя създател.

Основателят на марката Wolfgang Joop (Волфганг Йооп) винаги е бил голям любител на красотата и изкуството. След кратко изучаване на психология той насочва своето внимание към света на модата и бързо успява да спечели главна награда в престижен дизайнерски конкурс. През 1978 година представя своята първа модна колекция. Тя му осигурява международен успех и от 1981 г. той твори под собствената марка JOOP!.

Първата ароматна лястовичка на фирмата е дамската тоалетна вода JOOP! Femme с дъх на ориенталски цветя. От парфюмите JOOP! за мъже със своята неомръзваща композиция се отличава ароматът JOOP! Homme. Оставете се и вие да бъдете унасяни от пулсиращата енергия на тези уникални парфюми!

Оценка JOOP! Homme