JOOP! Homme Ice тоалетна вода за мъжеJOOP! Homme Ice тоалетна вода за мъже
Joop Wow IntenseJoop Wow Intense
JOOP! Homme AbsoluteJOOP! Homme Absolute
JOOP! Wow! for women universalJOOP! Wow! for women universal
Joop! Wow! modelJoop! Wow! model

За марката JOOP!

Култовата немска марка JOOP! е характерна със своята модерност и автентичност. Тя пулсира с ритъма на големите градове по света и е предназначена за всички забележими мъже и жени със страст към модата и дизайна. Парфюмите JOOP! въвеждат в света на модата свежестта, оригиналността и уникалността на своя създател.

Основателят на марката Wolfgang Joop (Волфганг Йооп) винаги е бил голям любител на красотата и изкуството. След кратко изучаване на психология той насочва своето внимание към света на модата и бързо успява да спечели главна награда в престижен дизайнерски конкурс. През 1978 година представя своята първа модна колекция. Тя му осигурява международен успех и от 1981 г. той твори под собствената марка JOOP!.

Първата ароматна лястовичка на фирмата е дамската тоалетна вода JOOP! Femme с дъх на ориенталски цветя. От парфюмите JOOP! за мъже със своята неомръзваща композиция се отличава ароматът JOOP! Homme. Оставете се и вие да бъдете унасяни от пулсиращата енергия на тези уникални парфюми!

пълен текст скрий текста

Филтър

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Колекция

За кого?

Oценка

  •   8
  •   1
Най-продавани