John Masters OrganicsGreen Tea & Calendula подаръчен комплект (За коса)

John Masters Organics Green Tea & Calendula подаръчен комплект (За коса)
John Masters Organics Green Tea & Calendula подаръчен комплект (За коса)
67,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: JHM03109

балсам 125 мл. + мляко без отмиване за сухи краища на косата 30 мл.

1
Еконт
още утре вторник 30.11.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 30.11.2021 г.

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект John Masters Organics. Пакет продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • балсам 125 мл.
  • мляко без отмиване за сухи краища на косата 30 мл.

Характеристики:

  • за регенерация и подхранване на косата
  • за интензивна хидратация
  • за естествен и здрав вид на косата

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Блясък и мекота, Термична защита , подхранване
Тип комплекти
подаръчен комплект
Тип на скалпа
нормален скалп
Проблем с косата
суха коса

Американската марка John Masters Organics се ражда с желанието да развива луксозна и едновременно екологична козметика, която задоволя и най-придирчивите клиенти. Продуктите John Masters Organics са представени на пазара преди повече от двадесет години и почти веднага отбелязват огромен успех. Те се превръщат в синоним на безкомпромисно качество и безопасност и са спечелили много престижни награди.

Философията на компанията John Masters Organics е проста - ограничаване използването на синтетични вещества до възможния минимум. Нейните продукти са от 70 - 100% ефективни натурални съставки, които се получават от различни био ферми, сертифицирани са от EcoCert и Quality Assurance International.

Козметиката John Masters Organics не е тествана върху животни и не съдържа животински компоненти (с изключение на пчелен восък и мед). Нейната необикновеност потвърждава и фактът, че е препоръчвана от редица холивудски звезди - Zooey Deschanel (Зоуи Дешанел), Jake Gyllenhaal (Джейк Джилънхол) и Jessica Alba (Джесика Алба).

Марката John Masters Organics ще привлече всички, които искат да допринесат за опазването на околната среда, взискателни са, не се задоволяват с малко и търсят наистина първокласни шампоани, сапуни, кремове и други продукти без изкуствени аромати и оцветители, парабени, ГМО и други синтетични вещества.