Skip to main content

Holika HolikaPig Nose Perfect sticker почистваща лепенка за запушени пори по носа

Holika Holika Pig Nose Perfect sticker почистваща лепенка за запушени пори по носа
Holika Holika Pig Nose Perfect sticker почистваща лепенка за запушени пори по носа
Препоръчителна цена на дребно
2,00лв.

Спестете 20%
1,60лв.

В наличност | Код: HLK02037
1
СПИДИ
понеделник 31.01.2022 г.
Лично получаване
понеделник 31.01.2022 г.

Почистващата маска Holika Holika Pig Nose перфектно почиства кожата и премахва остатъците от грим и другите нечистотии. Насладете се на свежо и идеално чисто лице.

Характеристики:

  • освобождава нечистотите в порите и ги стяга
  • избавя кожата от черни точки
  • редуцира несъвършенствата на кожата

Начин на употреба:
Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.

Характеристика

Тип кожа на лицето
проблемна
Ефект
против акне, против черни точки
Кога да се нанася
дневен и нощен

"Holika Holika" е сравнително млада  корейски марка декоративна и грижовна козметика, която има за цел да отключи скритата красота във всяка жена. Компанията е основана през 2010 г. в Корея, и оттогава много успешно се развива на пазара в световен мащаб. Марка "Holika Holika" предлага висококачествени продукти на достъпни цени, които са изработени от висококачествени съставки, осигуряващи наистина оптимална грижа за красотата на всяка жена.

Продукти "Holika Holika" грабват окото също и със своите оригинални дизайнерски опаковки , които са предназначени предимно за младите потребители и техния модерен начин на живот. Асортиментът на "Holika Holika" включва продукти с грижа към тялото, душ гелове, продукти за почистване на кожата, ВВ кремове, серуми за лице, очни кремове, маски за лице и др. Налице е също така популярната декоративна козметика, която ще разшири възможностите ви за естествена красота и чар.