ПРОДУКТОВИ КАТЕГОРИИ HELENA RUBINSTEIN

Helena Rubinstein

Козметиката Helena Rubinstein носи името на своята основателка, уникална дама, вярваща в силата на красотата. Helena Rubinstein (Хелена Рубинщайн) счита женската красота за мощно средство за постигане на целите, което в голяма степен отразява интелигентността и образоването. Тя посещава целия си живот на красотата и вярата в нея я води винаги напред.

Историята на марката Helena Rubinstein започва когато още на 22 години тя заминава от родната Полша в Австралия. Благодарение на положителните реакции на местните жени относно нейната кожа, тя започва да работи не само върху създаването на собствена формула за крем, но и да предоставя съвети за козметика и да учи жените правилно да се грижат за лицето си. През 1902 година тя открива своя първи салон за красота и става окончателно ясно, че козметиката се превръща в главната мисия в живота й.

Helena работи с най-добрите учени на съвремието и никога не престава в търсенето на иновативни научно-изследователски решения в областта на красотата. Спиралата Helena Rubinstein, е въобще първата по рода си модерна спирала и представлява само едно от многото значителни козметични открития. Името Helena Rubinstein повече от 100 години гарантира, че тази изключителна козметика отговаря на очакванията и на най-взискателните жени.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Ценови диапазон

до

Подаръци и промоции

Категория

Oценка

  •   15
Най-продавани