Преминете към основното съдържание

Helena Rubinstein

Най-популярните серии

Helena Rubinstein

 Helena Rubinstein е традиционно утвърдена марка и едновременно с това авангарден пионер в света на луксозната козметика. Амбицията на марката е да създава козметичните продукти на бъдещето, като залага на иновациите и сътрудничеството с водещи учени, но не забравя и богатата си история.

 Марката Helena Rubinstein носи името на основателката си, която през 1902 година отваря своя първия салон за красота, като при създаването на продуктите разчита на съдействието на най-добрите специалисти и непрестанно търси научно-изследователски решения – подход, който марката следва и до днес. Така името Helena Rubinstein вече над 100 години е символ на емблематични продукти, научна надеждност и изключителни формули. 

 Козметиката Helena Rubinstein се отличава със своите hi-tech съставки, в които всяка капка е връх на лукса, а за формулите им от растителни стволови клетки е клинично доказано, че укрепват клетъчната активност на кожата, подмладяват кожата на лицето и имат антиейдж ефект. Освен първокласната грижа за кожата, Helena Rubinstein предлага и всичко, което е необходимо за перфектния грим – фон дьо тенът Helena Rubinstein ще уеднакви перфектно тена на лицето ви, а спиралата за мигли Helena Rubinstein ще подчертае по неповторим начин миглите ви, като им придаде обем и дължина.

пълен текст скрий текста