GUERLAIN Shalimar парфюмна вода пълнител за жени

GUERLAIN Shalimar парфюмна вода пълнител за жени
GUERLAIN Shalimar парфюмна вода пълнител за жени
50 мл.
110,00лв.

Код: GUR2189 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание GUERLAIN Shalimar
Състав

Също както преди четиристотин години индийският император Шах Джахан копнеел за любимата принцеса, така и вие, след като отворите капачето на аромата, ще закопнеете за романтика. Дамската парфюмна вода Guerlain Shalimar е олицетворение на копнежа и вечната любов и комбинира нежни и по-ярки елементи, а резултатът е изключително изискан.

  • очарователен ориенталски аромат
  • за жени, които мечтаят за чувственост
  • в красив флакон, подчертаващ характера на аромата

Съставки на аромата
Уводните нотки на аромата се носят на свежата вълна на цветя и бергамот. След това в тях се влива една цветна тройка начело с роза, жасмин и перуника. За окончателното съчетаване на всички съставки в едно хармонично цяло отговарят земната бобова тонка и екзотичните шушулки ванилия. 

История на аромата
Ароматът Guerlain Shalimar носи в названието си името Шалимар, което на санскрит означава страстна любовна история. Тя се разиграла преди четиристотин години между императора и принцеса, за която владетелят наредил да построят Шалимарските градини.

Течащите води в тези славни градини вдъхновяват през 1925 г. Реймонд Герлен, автора на прекрасния флакон на аромата. Никак не е чудно, че печели първо място на Международната изложба на съвременния промишлен дизайн в Париж.

Състав

композиция
бергамот, ирис, ванилия
Вид аромат
Ориенталски

За марката GUERLAIN

Непреходно ноу-хау, постоянни изследвания, иновации и усъвършенстване, смели автори, легендарни творения и културата на красотата като символ на марката. Това са разпознаваемите знаци на луксозната парфюмна къща Guerlain, чиято история датира от далечната 1828 г.

Още от самото начало марката Guerlain произвежда парфюмите и козметиката си във Франция. Тя съчетава изкусна изработка, модерни технологии, екологична и социална отговорност в производството на продуктите си. Екипите на Guerlain неспирно работят върху развитието на луксозна и същевременно устойчива козметика – в името на красотата на клиентите си, природата и нашата планета. Благодарение на своето ноу-хау Guerlain печелят наградата „Living Heritage Company“, която се присъжда от френското министерство на икономиката и индустрията.

За 190 години Guerlain създава 1100 аромата. Петото поколение парфюмеристи на Guerlain е представено от Тиери Васер, който при своите пътувания по света търси най-редките природни съставки за създаването на луксозни аромати – винаги с уважение към местните жители и природата.

Разгледайте широката гама продукти на Guerlain – от ароматите Mon Guerlain, L’Homme Idéal и Aqua Allegoria до фон дьо тена L’Essentiel Foundation, бронзиращата пудра Terracotta или емблематичната пудра, затворена в многоцветни перли Météorites.

Оценка GUERLAIN Shalimar