Френски козметични марки

Филтър
Най-продавани

Френска козметика

Заложете на уникалното френско чувство за красота, на изискания вкус и качеството, проверено от жените по цял свят. Френската козметика е известна с уважението си към нуждите на кожата, грижливо подбраните съставки и приятните текстури и аромати, които превръщат ежедневната грижа за красотата в изключително преживяване. Френските марки козметични продукти черпят опит от традиции, датиращи от столетия. Не е учудващо, че те са и най-харесваните на света. Повече за френската козметика.

Френски козметични марки

Изберете френска марка козметични продукти, която да отговаря на специфичните ви нужди. Любителките на качествения макиаж ще оценят луксозните френски продукти за грим от престижни марки като Yves Saint Laurent или Lancôme. Ефективни решения при проблеми с кожата на лицето и скалпа предлагат френските козметични марки Bioderma, Vichy, Avène или La Roche-Posay, чиито продукти преминават строги клинични изпитвания под надзора на водещи дерматолози.

Неразривно свързани с френското производство са и любимите марки Le Petit Olivier и Jeanne en Provence. А за всички, които търсят грижа, щадяща към кожата и околната среда, е ясен изборът на френската марка за биокозметика Sanoflore.

Най-харесваните френски козметични марки

  • Френската козметика Kérastase събира в себе си познанията на водещи фризьори и откритията на прогресивни научни експерти. Предлага персонализирана грижа за всички типове коса.
  • Кой не познава емблематичното сухо олио Huile Prodigieuse на марката Nuxe? Серията ѝ Nuxe Bio е сред топ предложенията на френската марка за биокозметика.
  • Френската марка Institut Esthederm е известна с патентованата си клетъчна вода, която е подобна на водата в кожата ни. Нейните високотехнологични продукти помагат за стартиране на правилното функциониране на процесите в кожата, които възвръщат здравето и красотата.

Нашият съвет: Не се ограничавайте само с професионална френска козметика. Вземете си и елегантен френски парфюм!