Eveline Cosmetics#Clean Your Skin дълбоко почистващ тоник

1×
Eveline Cosmetics #Clean Your Skin дълбоко почистващ тоник
Eveline Cosmetics #Clean Your Skin дълбоко почистващ тоник
225 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: EVE03690

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Тонизиращият продукт Eveline Cosmetics #Clean Your Skin ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.

Характеристики:

  • затваря порите
  • премахва зачервеняване на кожата
  • облекчава проявите на акне
  • успокоява и тонизира

Начин на употреба:
Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.

Характеристика

Тип кожа на лицето
мазна, смесена
Ефект
почистване, против акне, минимизиране на порите

Eveline Cosmetics - качество за всеки. Eveline Cosmetics е основана през 1983 г. и днес принадлежи сред най-големите производители на козметика в Полша. За около три десетилетия присъствие на пазара, тази марка се е разпространила в повече от 70 държави по цял свят.
Клиентите на Eveline Cosmetics може да избират от богатото предложение на декоративна козметика и продукти за грижа за лице и тяло. Марката е спечелила доверието им с високото качество, придобито от дългогодишен опит и същевременно с приемливите цени.
Част от философията на тази марка е бързото реагиране на новите писаци на модата и идеята, че най-важното нещо е човек да си подбере за себе правилната козметика. Затова в Eveline Cosmetics се стараят да удовлетворят нуждите на киентите и възлагат усилие всеки да си намери в тяхното предложение подходящия за него продукт.
Eveline Cosmetics означава иновация, професионализъм и гаранция на ефективност в комбинация с приятелски подход и достъпни цени.