Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream интензивен крем против бръчки в околоочния контур

Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream интензивен крем против бръчки в околоочния контур
Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream интензивен крем против бръчки в околоочния контур
15 мл.

Код: CHD13872 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
15% отстъпка на категорията козметика! Въведете кода 15notino в кошницата. Намалението не важи за продукти промоция или разпродажба.

Описание Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream
Характеристика

Най-добрият* крем за очи за пълно противодействие на стареенето, продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя, който прави кожата по-силна и грееща от здраве независимо от възрастта. За младежкия и здрав блясък на кожата отговарят само 0,2% от кожните клетки – стволовите. Учените на Dior са показали, че с течение на времето тези скъпоценни клетки губят половината от своя енергиен потенциал**.
Dior Science декодира естествената ревитализираща сила на 4 изключителни цветя, за да създаде патентованата си Bio-Cellular Technology™. Тя възстановява напълно силата** на стволовите клетки в кожата и реактивира 6-те основни функции**** на кожата, за да осигури цялостно противодействие на стареенето на новия стягащ и коригиращ бръчки крем за очи от Capture Totale.

* В Dior.
** Инвитро тествани съставки.
*** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
**** Енергия, регенерация, възстановяване, оздравяване и производство на клетки, подтискане на меланина.

Противодействащият на стареенето крем за очи прави очната линия да изглежда мигновено ревитализирана и освободена от следите на времето, стреса и умората. Интензивно изгладена и стегната, зоната около очите изглежда будна и озарена, ден след ден. Балсамът с текстура „втора кожа“ е идеално адаптиран за деликатната и уязвима зона около очите. Capture Totale е уникален продукт на изследванията на Dior в областта на стволовите клетки и опита на компанията в използването на извлеци от цветя. Улавяйки жизнената сила на 4 изключителни цветя (лонгоза от Dior Gardens, божур, бяла лилия и жасмин), патентованата технология Bio-Cellular на Dior възстановява силата и енергията на така ценните стволови клетки. Те са комбинирани с вектор от следващо поколение, който засилва усвояването им от кожата с 30%. Формулата е обогатена с фитостероли, които заличават тъмните сенки и възстановяват кожата.
Формула с 84% съставки от естествен произход****.

* В Dior.
** Патент, издаден за извлек от лонгоза Франция FR2891458 / Германия, Англия, Италия, Испания EP1933808 / Китай CN101282711 / Корея KR101460769 / Япония JP5247454 / САЩ US7381436.
*** Инвитро тествани съставки.
**** Процент натурални съставки в очния крем. Отговаря на изискванията на Стандарт ISO 16128, част 1 и 2. Останалите 16% са внимателно подбрани да оптимизират ефективността и стабилността на формулата.

Суперактивирана корекция на ефектите на стареенето:

  • +11% по-гладко изглеждаща кожа*
  • -12% поява на бръчки*
  • +12% стегнатост на кожата*

* Самооценка, 31 жени след 1 месец.

Характеристика

Тип кожа на лицето
бръчки и зряла кожа
Ефект
anti-age, озаряване, повдигане, ревитализация
Слънцезащита
без SPF
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен

За марката Dior

Когато Кристиан Диор създава модната си къща през 1946 г., той си представя една нова, комплексна женственост, нелишена от нищо. Днес модната къща Dior подчертава красотата на жените, внасяйки блясък и модерен стил – от дрехите до аксесоарите, от ароматите до червилото, до най-професионалната грижа за кожата.

Оценка Dior Capture Totale C.E.L.L. Energy Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream