Diego dalla Palma Lisciospaghetto изглаждащ крем за коса

Diego dalla Palma Lisciospaghetto изглаждащ крем за коса
Diego dalla Palma Lisciospaghetto изглаждащ крем за коса
125 мл.

Код: DDP00428 | Този продукт не е в наличност

Описание Diego dalla Palma Lisciospaghetto
Характеристика

Стилизиращият продукт Diego dalla Palma Lisciospaghetto подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.

Характеристики:

  • заглажда
  • предоставя здрав блясък

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Характеристика

Ефект
изглаждане на косата

За марката Diego dalla Palma

Описание на марката | Марка diegodallapalma е създадена в италианския град Милано около 1970. Благодарение на професионалните умения , нетрадиционните идеи и революционните технологии,  чиято концепция е представена по ироничен и нетрадиционен начин, diegodallapalma за съвсем  кратко време става международно известна козметична марка.
Луксозната козметика, вдъхновена от италианските традиции в изкуството, е предназначена за претенциозни жени, които не смятат своята перфектна външност за нещо естествено.  За изключителната грижа за женската красота тази марка предлага широка гама от продукти и дори онлайн-консултации.  Професионалистите са в състояние да ви посъветват какъв стил да изберете,  за да сте неустоима. Можете да избирате между строгия класически, провокативния, модерния или елегантния стил, които винаги перфектно подчертават вашата личност така, че да бъдете повече от доволна.
Основното мото на фирма diegodallapalma е „ да прекрачим границите на цветовете“! Експериментиране с нови тенденции, иновационна и приятна консистенция на продуктите с много активни съставки, ефективност, удобно използване и безкрайна издържливост – това е козметиката diegodallapalma, която е проектирана така, че да следва стриктнов всички изисквания на луксозната козметика. – качество и удобство, които ще оцени всяка жена, която мечтае за съвършен make-up  и модерен привлекателен външен вид!

Оценка Diego dalla Palma Lisciospaghetto