Дезодорант без алуминий

Изберете си дезодорант без алуминиеви соли и оставете кожата да диша. Забравете за неприятното усещане при изпотяване и се насладете докрай на всеки ден! Висококачествените дезодоранти или антиперспиранти без алуминиеви соли пречат на появата на неприятна миризма и ароматизират мишниците ви, без да дразнят кожата.

 

Защо да изберем дезодорант без алуминиеви соли?

Алуминиевите соли блокират самото образуване на потта и последващата миризма, но може да не са съвсем удобни за чувствителна кожа. Не се притеснявайте, че алуминиевите соли влияят върху отделянето на токсини, но ако искате да използвате естествени продукти без алуминий, потърсете натурални антиперспиранти без алуминий!

Каква е разликата между дезодорант и антиперспирант без алуминий?

Дезодорантът блокира реакцията на потта с бактериите и така предотвратява появата на неприятна миризма. За разлика от него антиперспирантът се опитва възможно най-много да ограничава самото потене. Трябва обаче да се помни, че потенето е естествен процес, който спомага за поддържането на телесната температура и овлажнява кожата, затова никога няма да можем да се избавим от него напълно.

Заложете на качеството от марките WeledaVichy или Korres и се радвайте на свежестта всеки ден.

пълен текст скрий текста

Дезодорант без алуминий
Филтър
Препоръчано