Преминете към основното съдържание

Korres

Korres

Поглезете тялото си с билки от слънчева Гърция. Козметиката Korres черпи познания от богатата гръцка история, криеща тайните на човешката красота. Без значение дали става дума за продукти за грижа за кожата на лицето, тялото, косата, слънцезащитни продукти или първокласна декоративна козметика, всички са създадени единствено от натурални съставки с най-високо качество, щадящи към околната среда и кожата. Натуралната гръцка козметика Korres се появява под вещите ръце на George Korrese (Джордж Корес) в най-старата хомеопатична аптека в Атина. Първият официален продукт е създаден през 1996 г. с помощта на инженер-химичката Lenа Korres (Лена Корес).

Още от самото създаване на марката основателите ѝ спазват принципите на екопредприемачеството, чиято цел преди всичко е да пази и подкрепя естествената флора на Гърция и да намали влиянието върху околната среда. Хидратиращият крем Korres Wild Rose успешно привлича вниманието върху цялата марка, но със сигурност не е единственият ѝ харесван продукт.

Струва си да опитате и охлаждащия гел Korres Greek Yoghurt вдъхновен от традицията да се нанася гръцки йогурт върху кожа, изгоряла на слънце. Уникално преживяване при всяко къпане създава душ гелът Korres, а от колекцията Korres Black Pine лесно ще изберете помощник с изцяло натурални съставки в битката срещу стареенето на кожата. Позволете на късче от Гърция да влезе в дома ви.

пълен текст скрий текста