Блясък за лице

Придайте чар на грима си с помощта на блясък за лице и очи. Той ще ви придаде драматична визия, с която ще впечатлите на всяко вечерно събитие, фестивал или карнавал.

С блясъка за лице ще засияете!

Използвайте козметичния блясък като сенки за очи върху целия клепач или направете с него очна линия. С палитрата блестящи частици можете да създавате интересни цветови комбинации. Блестящите частици изглеждат също така добре върху скулите или устните. Подчертайте само една част от лицето и не се страхувайте да блеснете!

 

Как да нанасяте правилно блясъка за очи?

Нанасянето на блестящите частици е почти толкова лесно, колкото нанасянето на сенки. Пригответе си четка, основа за грим и козметичен блясък.

  • - Нанесете основата за грим върху целия клепач. По този начин блестящите частици ще издържат на мястото си по-дълго време.
  • - Поставете под клепача хартиена салфетка. Така опадалите частици няма да развалят останалата част от грима ви.
  • - Блясъкът за гримиране обикновено е прахообразен. Затова навлажнете четката за сенки, вземете блясък и нанесете върху клепача. По-добре е да се нанася с леки потупвания, отколкото с размазване.
  • - Фиксирайте грима и се радвайте на прекрасна визия до края на партито!

Сияйния блестящ грим можете да допълните например с хайлайтъри. Нанесете го върху скулите, върха на носа или във вътрешния ъгъл на очите и озарете погледа си.

пълен текст скрий текста

Блясък за лице
Филтър