BiodermaPhotoderm Max Make-Up слънцезащитно мляко за нетолерантна кожа SPF 50+

Bioderma Photoderm Max Make-Up слънцезащитно мляко за нетолерантна кожа SPF 50+
Bioderma Photoderm Max Make-Up слънцезащитно мляко за нетолерантна кожа SPF 50+
100 мл.
37,90лв.

Код: BIR0777 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 28.09.2021 г.

Описание Bioderma Photoderm Max Make-Up
Характеристика

Слънцезащитният продукт е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.

Характеристики:

  • предпазва кожата от UVA и UVB лъчите
  • действа превантивно срещу стареенето на кожата
  • предотвратява възникване на алергични реакции към слънцето
  • лесно се разтрива и не оставя мазен филм

Начин на употреба:
Прилагайте защитните продукти в достатъчно количество и многократно. За поддържане на защитата нанесете повторно, особено при потене, след къпане или подсушаване с кърпа.

Пълен списък на съставките

LAMINARIA OCHROLEUCA-EXTRAKT, (4S)-2-METHYL-1,4,5,6-TETRAHYDROPYRIMIDIN-4-CARBONSÄURE, MANNITOL, GLYCEROL, TRIGLYCERIDE, MITTELKETTIGE, OCTOCRILEN, 2,2'-METHYLENBIS(6-(2H-BENZOTRIAZOL-2-YL)-4-(1,1,3,3-TETRAMETHYLBUTYL)PHENOL), AVOBENZON, 2,4-BIS[4-(2-ETHYLHEXYLOXY)-2-HYDROXYPHENYL]-6-(4-METHOXYPHENYL)-1,3,5-TRIAZIN Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа
чувствителна
Слънцезащитен фактор
изключително висока защита (SPF 50+)

За марката Bioderma

Дермокозметиката Bioderma е създавана с отлично познаване на кожата и нейните биологични механизми. Този научен подход гарантира такъв състав на продуктите, който е точно насочен към различни типове или проблеми на кожата. Козметиката Bioderma не съдържа дерматологично вредящи съставки като парабени, фталати или формалдехиди. Съставът на всички продукти се състои само от чисти активни съставки, които се намират в самата кожа, и затова марката Bioderma гарантира отлична приемственост на своите препарати.

Всички продукти за грижа за лицето и кожата са преминали клинични проучвания и са разработени под надзора на експерти в областта на дерматологията, алергологията и токсикологията. От своето създаването през 1970 година насам марката притежава няколко регистрирани патента. Например Bioderma Sensibio мицеларна вода е първата възникнала почистваща вода в историята и до днес тя се нарежда сред най-популярните. Продуктовата линия Bioderma Sébium от своя страна съдържа патентования Fluidactiv комплекс, който ефективно се бори срещу всички прояви на мазната и проблемна кожа.

В асортимента на марката ще откриете добре обмислена грижа за кожата на цялото тяло. И което е важно – Bioderma не предлага само временно облекчение, а решава винаги пряко причината за проблема. Предоставете и вие съвършена грижа на лицето и кожата си!

Оценка Bioderma Photoderm Max Make-Up