Преминете към основното съдържание

Урок: Пленителен виолетов грим за коледно тържество

27.11.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Осветление, камера, парти! Готови ли сте? Не? Тогава опитайте нашето указание за омагьосващ грим с виолетови отблясъци, с който ще плените всички!

Тази грим визия е подходяща, както за коледно тържество, така и за диво новогодишно парти. Така че си изберете перфектното облекло и обувки, затворете се в спалнята с чаша шампанско и достатъчно време и се насладете максимално на подготовката за вечеринката на мечтите си. Да започваме!

Как да направим перфектен грим, не само за коледно парти

  1. За идеалния грим ни трябва идеална кожа на лицето. Действайте тогава: Изравнете тена на кожата с фон дьо тен, прикрийте несъвършенствата с коректор и фиксирайте с пудра.
  2. Продължаваме към перфектните вежди. Оформете ги с молив за вежди и фиксирайте със спирала.
  3. С черен молив за очи Max Factor Kohl Kajal Liner създайте върху очите така наречения ефект на ореола. За тази цел нанесете линия във външното и вътрешното ъгълче, прелейте я, а центъра на клепача оставете светъл.
  4. Нанесете виолетовите сенки„Pluto“ от палитрата Eveline Cosmetics Mystic Galaxy върху леко размазания молив на горния и долния клепач. С кафявите сенки „Earth“ подчертайте дъгата над окото.
  5. За светлото място в центъра на клепача използвайте розовеещите сенки „Venus“ и чрез леко втриване ги слейте с останалия грим на очите.
  6. За екстра магически поглед върху горния клепач очертайте котешка линия с помощта на скосена четка и с гела NYX Professional Makeup Epic Black Mousse Liner. Започнете от средата на клепача и издърпайте линията навън – към слепоочията. Оформете стрелката и после свържете линията от центъра с вътрешното ъгълче.
  7. Подчертайте горните и долните мигли с няколко пласта от спиралата Maybelline Lash Sensational Sky High.
  8. Ако пък търсите екстра дълги и гъсти мигли, залепете си изкуствените Ardell Naked Lashes. Те увеличават и подчертават цялото око. Но ако използвате прекалено дълги мигли, целият поглед може визуално да се затвори и очите да изглеждат по-малки.
  9. Завършете цялостната визия с перфектни устни. Запълнете ги с червилото, което устоява на целувки Maybelline SuperStay Matte Ink в нюанс „Seductress“. Ще издържи наистина всичко!

За грим в цветовете на аметист ще ви трябват

И вие ли сте те впечатлени от тази коледна парти визия колкото нас? Определено я опитайте! Но първо пробвайте да я научите от видеото ни.