Преминете към основното съдържание

Помощ! Трябва ми подарък за Св. Валентин!

5.02.2019 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

14-ти Февруари – денят на влюбените.

Вино, свещи, цветя, романтика и много много любов... Ако и Вие очаквате Св. Валентин с нетърпение, но нямате идея какво да подарите на половинката си, то на помощ идваме ние от Notino с разнообразни идеи за подарък.

ПОДАРЕТЕ МУ ЛУКС!

Не много хора са се потапяли в невероятния свят на нишовите парфюми. Луксозни аромати с опияняващи и редни съставки, които оставят траен спомен. В избора си можете да се доверите на Amouage Reflection. Ароматът му е изключителен и неповторим... А ако търсите парфюм, олицетворяващ качествата на Вашата половинка, то Paco Rabanne Invictus е дързък, уверен и съвършено балансиран мъжки аромат. Подарете му го, заедно с картичка, на която сте изписали всички качества на парфюма, като знак че откривате всички тях и в него.

Искате да изберете най-подходящия парфюмен комплект на Св. Валентин? Burberry Mr. Burberry Indigo ще Ви очарова със стилната си опаковка и флакон.

БЪДЕТЕ РАЗЛИЧНИ!

Мъжът Ви обича практичните подаръци? Е, като подарък за Св. Валентин може да му вземете практичен туристически пълнител със зареждащ пулвелризатор и стилно калъфче Travalo Classic. Този подаръчен комплект е добра идея, ако половинката Ви пътува често и не иска да взема в себе си голям флакон парфюм.

И понеже мъжете вече обръщат особено внимание на външния си вид, водоустойчивият тример Philips Bodygroom Series 1000 BG105/10 е супер идея за подарък.

ПОДАРЪК ЗА НЕЯ!

На 14-ти Февруари при жените кипи романтика... Бъдете креативни! Подарете й парфюм с послание. Chloé Love Story е нежен и ефирен аромат, чието име ще бъде символ на Вашата любовна история.

Второто ни предложение е стилен подаръчен комплект Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo. В него ще откриете нежен дамски аромат, олицетворяващ изящество и стил.

А за да я изненадате, с нещо което винаги ще й потрябва в козметичната чантичка, доверете се на палитрата I Heart Revolution Angel Heart. Отново може да разчитате на посланието „Ангелско сърце“ да я разтопи...

STILL SINGLE?

Ако сте без половинка на Св. Валентин тази година, не си запазвайте „маса за един“, за да удавите мъката. Подарете нещо и за себе си! Ароматната свещ Bath & Body Works Merci Paris ще Ви очарова с романтичния си, нежен полъх и ще Ви потопи в атмосферата на празника.

И не забравяйте! Човек е роден за щастие, има право на щастие и трябва да се бори за него! Подарете и Вие щастие на човека до себе си и го споделете заедно с него.