Преминете към основното съдържание

Грим като тиква за Хелоуин с MAC

Поканени сте на парти за Хелоуин, но нямате настроение за страшна и драматична визия? Опитайте тази визия с топли тиквени нюанси, която наистина отива на всички. Достатъчни са само няколко продукта и това ръководство!

Стъпка 1

Pleť sjednoťte make-upem MAC Cosmetics Studio Fix Fluid v odstínu vaší pleti. Bude sametově matná celou noc!

Стъпка 2

Контурирайте лицето си с палитрата MAC Cosmetics Studio Fix Sculpt and Shape Contour Palette, като не забравяйте да подчертаете скулите си с по-тъмен и топъл нюанс.

Стъпка 3

Фиксирайте грима с насипната прозрачна пудра MAC Cosmetics Studio Fix Pro Set + Blur Weightless Loose Powder. Тя абсорбира излишния себум и отразява светлината, така че кожата ви ще изглежда страхотно през цялата нощ.

Стъпка 4

Нанесете сенките „Rule“ от палитрата MAC Cosmetics Connect In Colour Eye Shadow Palette 12 shades, Future Flame върху очите. Спокойно може да ги използвате, за да добавите още цвят и върху скулите.

Стъпка 5

Не забавяйте, разбира се, и за секси устните. Използвайте червилото MAC Cosmetics Matte Lipstick в нюанс Velvet Teddy. Това е перфектното червило в естествен нюанс, което наистина отива на всички.

Стъпка 6

Напръскайте целия грим с фиксиращия спрей MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+. Освен че фиксира грима в продължение на 12 часа, той освежава и хидратира. Може да го използвате през деня и през нощта за екстра доза свежест и хидратация.