Преминете към основното съдържание

Свеж и освежен външен вид благодарение на марката NARS

Този освежаващ грим работи със светлина толкова добре, колкото може! Изживейте ефирен образ, базиран на стратегическо използване на декоративна козметика, която привлича и отразява слънчевите лъчи за ефекта на перфектно сияйна кожа.

Стъпка 1

Започнете с основа под формата на любим грим или тонизиращ крем. Яркият грим определено е по-добрият избор тук.

Стъпка 2

NARS Light Reflecting™ Eye Brightener ще осигури естествено изглеждащо изсветляване с незабавен ефект. Като идеална комбинация от грим и грижа за кожата, той решава проблема с тъмните кръгове под очите и повдига и стяга зоната около очите. Кремообразен е, не се рони и можете да го нанесете точно както желаете. За да постигнете максимален ефект, използвайте допълнително NARS Radiant Creamy Concealer. Накрая третирайте зоната около очите с NARS Light Reflecting Setting Powder – Pressed.

Стъпка 3

Бронзираща пудра във вашия нюанс NARS Bronzing Powder е точно това, от което се нуждаете за ефекта на красив тен. Нанесете го върху местата, които знаем, че слънцето ще намери първо - бузите, слепоочията, носа, брадичката и челото. В нашия случай използвахме нюанс Laguna 01. Този бронзант не съдържа талк, не изсушава кожата и не създава отражения на снимките.

Стъпка 4

И сега беше ред на очите. Смесете неутралния нюанс от NARS Orgasm Rising Eyeshadow Palette в гънката, като използвате по-дебела четка. В нашия случай използвахме сянката "Seven heaven". По-тъмен нюанс в гънката ще добави дълбочина и трето измерение на очите. За още по-сияен ефект използвайте нюанса с блясък "Hotwired". Нанесете го върху клепача и вътрешния ъгъл с пръст. След това нанесете няколко слоя спирала.

Стъпка 5

Имате нужда от NARS Brow Perfector, за да създадете перфектни изкуствени лунички. Внимателно натиснете очната линия върху кожата, където искате да има лунички. Не забравяйте, че в зависимост от приложената сила ще създадете лунички с различни размери. След това внимателно натиснете върха на пръста си върху луничките и ги смесете за идеално естествен ефект.

Стъпка 6

Нанесете 3 точки течен руж NARS Afterglow в „Orgasm“ върху бузите и разбъркайте с пръсти или четка. Кожата ще изглежда свежа и хидратирана. Благодарение на текстурата на ружа можете лесно да постигнете желания нюанс и той се разнася добре.

Стъпка 7

Накарайте лицето си да изпъкне още повече с нюансите „Orgasm“ и „Hotwired“ от NARS Orgasm Rising Eyeshadow Palette. Нанасяте тези сенки перфектно с четката Nars Yachiyo Kabuki. Благодарение на заострената глава на четката, сенките се нанасят и разнасят още по-добре.

Стъпка 8

За да заблестят и вашите устни, посегнете към NARS Velvet Matte Lip Pencil в цвят „Bahama“, последван от NARS Afterglow Sensual Shine Lipstick в цвят „Dolce Vita“ и сте готови.