Преминете към основното съдържание

Отличи се със стил: твоят гид в Back-to-School грима

Започни новата учебна година със свежа и уверена грим визия, която ще накара всички да се обърнат след теб в коридорите. Уникалният урок по гримиране е предназначен не само да смекчи чертите ти, но и да отличи индивидуалността ти по време на специален повод, за срещи нови приятели, за да се справите с предизвикателни теми, или да създадете трайни спомени.

Стъпка 1: Безупречна основа с фон дьо тен YSL All Hours

Започни като нанесеш малко количество фон дьо тен YSL All Hours и прелейте с гъба или четка за фон дьо теб за естествен финиш. Фон дьо тенът осигурява отлично покритие, което остава с теб през целия ден.

Стъпка 2: Озарете кожата си с YSL Touche Éclat Concealer

Постигни свежа визия за ранните часове в училите с магическия YSL Touche Éclat Concealer. Просто нанеси малко количество в зоната под очите и върху всички несъвършенства за незабавно озаряване. Брилянтният продукт ще сътвори чудеса и ще създаде отпочинал вид, като те подготви да покориш ден с увереност и чар.

Стъпка 3: Подчертай очите си с очна линия Lash Idôle от Lancome

Подчертай погледа си с доза неповторимост като използваш завладяващи сини нюанси. Финият и остър връх позволява лесно нанасяне, за да създадете пленително подчертани очи. Още повече, благодарение на устойчивата на размазване формула, дръзката ти визия ще издържи през целия ден в училище!

Стъпка 4: Покажете своята дързост със спирала YSL Lash Clash

Кой каза, че гримът в училище трябва да е скучен? Приготви се да се върнеш на училище с дързък грим. Революционната спирала ще ти даде обемни мигли и поразително разделяне в завладяващ син нюанс. Повдигни очите си и демонстрирай уверено дързък поглед!

Стъпка 5: Бъди уверена и шик с Lancome L’Absolu Gloss Sheer

Хидратиращ гланц за устни, който добавя лек цвят и блясък на устните, за да ги хидратира и да им даде комфорт през деня. Изберете от гама блестящи нюанси, за да подчертаете естествената си красота, както и да

Стъпка 6: Бъдете перфектни през целия ден с Urban Decay All Nighter Spray

Осигурете си безупречен грим във всеки клас. С това тайно оръжие уверено ще се справите с всяко академично пътуване, знаейки, че гримът ще издържи независимо какво поднася деня.

Готови ли сте да посрещнете учебната година със самочувствие и стил?