Artdeco The Sound of Beauty водоустойчив молив за очи

Artdeco The Sound of Beauty водоустойчив молив за очи
Artdeco The Sound of Beauty водоустойчив молив за очи
цвят 172.96 Rock, Paper, Scissors 1.2 гр.
11,90лв.

Код: ART3253 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 18.05.2021 г.

Описание Artdeco The Sound of Beauty
Характеристика

Изразете погледа си с водоустойчивия молив за очи Artdeco The Sound of Beauty. Придава на грима ви драматичен вид и издържа на очите през целия ден.

Характеристики:

  • нанася се лесно благодарение на кремообразната си текстура и не дърпа нежната кожа на очите
  • не се размазва, не се събира в бръчките и има наситен цвят
  • водоустойчивият състав удължава безупречния вид на грима

Начин за нанасяне:
С върха на молива прокарайте линия по горния ред на миглите от вътрешния ъгъл на окото към външния. За постигане на по-интензивен грим нарисувайте линия и на долния ред мигли.

Характеристика

Цвят
син
Ефект
водоустойчивост

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco The Sound of Beauty