Artdeco Cuticle Remover Stickстик за отстраняване на кожички

Artdeco Cuticle Remover Stick стик за отстраняване на кожички
Artdeco Cuticle Remover Stick стик за отстраняване на кожички
4,5 мл.
15,70лв.

Код: ART2307 | В наличност
1
Подарък за вас
Поръчайте продукти за над 90 лв. и изберете перфектния си подарък от кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
сряда 8.07.2020 г.
Лично получаване
сряда 8.07.2020 г.

Описание на продукта Artdeco Cuticle Remover Stick

Стикът Artdeco за отстраняване на кожичките около ноктите ефективно се бори със сухата, твърда и груба кожа в кутикулите, улеснява нейното нежно премахване и оставя вашите ръце фини и поддържани.

Характеристики:

  • помага за отстраняване на сухите и втвърдени кожички в кутикулите на ноктите
  • нежно помага на ръцете и се грижи за тях
  • служи като превенция против стърчащи кожички и малки наранявания

Начин на употреба:
Прокарайте стика по кожичката на нокътя и оставете течността да попие около 3-4 минути. След това леко избутайте омекотената кожичка с другия край на стика. Останалата част измийте с вода.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Cuticle Remover Stick