Artdeco Cuticle Remover Stickстик за отстраняване на кожички

Artdeco Cuticle Remover Stick стик за отстраняване на кожички
Artdeco Cuticle Remover Stick стик за отстраняване на кожички
4,5 мл.
15,00лв.

Код: ART2307 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 29.09.2020 г.
Лично получаване
вторник 29.09.2020 г.

Описание на продукта Artdeco Cuticle Remover Stick

Стикът Artdeco за отстраняване на кожичките около ноктите ефективно се бори със сухата, твърда и груба кожа в кутикулите, улеснява нейното нежно премахване и оставя вашите ръце фини и поддържани.

Характеристики:

  • помага за отстраняване на сухите и втвърдени кожички в кутикулите на ноктите
  • нежно помага на ръцете и се грижи за тях
  • служи като превенция против стърчащи кожички и малки наранявания

Начин на употреба:
Прокарайте стика по кожичката на нокътя и оставете течността да попие около 3-4 минути. След това леко избутайте омекотената кожичка с другия край на стика. Останалата част измийте с вода.

За марката Artdeco

Марката Artdeco е основана през 1985 година с визията да създава козметични продукти, вдъхновени от любовта и красотата. Интензивният интерес към новите тенденции и висококачествените продукти, които да бъдат достъпни за всички жени, възнасят Artdeco почти моментално сред топ козметичните марки в Германия. Днес козметиката Artdeco е оценявана в повече от 78 страни по света.

Artdeco знае, че всяка жена е неповторима. Тя притежава собствен стил и предпочитания за изразяване на своята красота. Козметиката Artdeco отдава почит на тази уникалност и благодарение на разнообразието на своите продукти, позволява на всяка жена да изтъкне личната си красота точно така, както тя обича.

Широката гама цветове, безбройните специални продукти и възможността за индивидуален избор гарантират комплексно, но при това много лично, удовлетворение от козметиката. Пробвайте грима на Artdeco, който на шега се превръща в алтернатива на най-ексклузивните марки и ще узнаете, че качествените продукти не винаги са недостижими.

Оценка Artdeco Cuticle Remover Stick